Cykel 12 tommer

På udkig efter en 12 tommer cykel til dit barn? Så udforsk vores sortiment her på siden, og find både løbecykler samt cykler med støttehjul til de helt små. Vores seje 12" cykler har farver og motiver med flere af børnenes yndlingstegneseriefigurer, som bl.a. Elsa, Olaf og Gurli Gris.

Køb dit barns første 12 tommer cykel på føtex.dk

Når dit barn nærmer sig de to år, kan du overveje at give dem en 12 tommer cykel. Det er nemlig en sjov aktivitet, de kan bruge mange timer på. For at dit barn får mest muligt ud af sin første cykel, er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse.

En cykel på 12 tommer passer til et barn, der:

  • er mellem 2-4 år

  • er 88-110 centimeter i højden

  • har en skridtlængde på omkring 40 centimeter

En korrekt størrelse gør cyklen nemmere at styre for dit barn, og du mindsker derved chancen for usikkerhed og styrt. For at finde den helt rette cykel til dit barn kan du med fordel læse vores guide om cykelstørrelser til børn.

Forkæl dit barn med en af vores smarte 12" cykler

En børnecykel er den perfekte overraskelse til den kommende, lille cyklist. Dit barn vil elske dig for gaven og sandsynligvis vokse et par centimeter i storhed og stolthed. Vores cykler har flere forskellige motiver, så du kan nemt finde et tema, der passer til dit barn. Vi har også mange forskellige slags børnecykler, så du kan finde den helt rette 12 tommer cykel til dit barn.

En løbecykel er en lille cykel uden pedaler, hvor dit barn sidder på sædet og kommer fremad ved at løbe med benene på jorden. Med løbecyklen træner og styrker børn deres balanceevne, samtidig med at de har det sjovt. Børn, der har brugt løbecykel, vil nemt kunne gå direkte videre til en almindelig cykel uden først at bruge støttehjul.

Børnecykler med støttehjul giver god støtte og hjælp til at holde balancen. Så kan dit barn nemt læne sig fra side til side uden at miste balancen. Når dit barn er klar til at få fjernet støttehjulene fra cyklen, kan I gå i gang med at træne balance og bevægelser.

Her på føtex.dk kan du også investere i det helt rette tilbehør til dit barns cykelture. Vi har masser af flotte cykelhjelme til at beskytte det lille hovede, og reflekser der kan gøre dem synlige, når det er mørkt.