Cykel 26 tommer

Her på siden finder du vores samlede udvalg af forskellige typer af cykler med 26 tommer-hjul. I udvalget finder du bl.a. citybikes, elcykler, mountainbikes og shopper cykler på 26 tommer. Når dit barn har brug for større hjul på cyklen, er denne juniorcykel et oplagt valg. Se udvalget her og bestil en 26 tommer cykel online i dag.

Vi har 26 tommer cykler i forskellige modeller 

En 26 tommer cykel er et godt valg til lidt større børn og teenagere, så udvalget på denne side er oplagt at gennemgå i fællesskab med dit barn. Vi fører et bredt udvalg af cykler på 26 tommer, herunder mange forskellige modeller, som passer til forskellige formål. Du finder blandt andet:

Du skal selvfølgelig vælge den cykel, der passer til dit barns behov. Er det primært til at cykle til og fra skole og fritidsaktiviteter, er en citybike med bagagebærer eller cykelkurv et rigtig godt valg. Kan dit barn derimod godt lide at komme ud på nogle vildere cykelture i skoven eller på andre ujævne terræn i fritiden, er en mountainbike lige sagen. Det kan også være, at dit barn har langt til skole og godt kunne bruge hjælp i form af el på cyklen - især når det er dårligt vejr.

Er en 26 tommer cykel den rette størrelse for dig?

Når det kommer til størrelsen på cyklen, er det ikke helt uvæsentligt, hvad du vælger. Den rigtige størrelse sikrer nemlig, at dit barn har mest muligt kontrol over cyklen og sin egen balance. Umiddelbart anbefaler vi en 26 tommer-cykel til børn på 8-12 år, men du bør også tage et målebånd i brug og måle dit barns højde og skridtlængde.

Vores 26 tommer-cykel passer til børn med:

  • En højde på mellem 135-155 centimeter 

  • En skridtlængde på mellem 68-82 centimeter

Brug gerne tid på forarbejdet, så du er helt sikker på at komme hjem med den rigtige cykel til dit barn.

føtex.dk byder også på masser af cykeludstyr, som du kan tilkøbe sammen med den nye børnecykel. Nogle af de vigtigste produkter, du kan udstyre dit barn og cyklen med, er en cykelhjelm til hovedet, cykellygter til kørsel i de mørke timer, og en cykellås der sikrer, at cyklen ikke bliver stjålet.