Cykel 28 tommer

I Danmark lærer vi at cykle fra en tidlig alder, og for mange af os er cyklen en trofast kompagnon gennem hele livet. Her på siden finder du vores samlede udvalg af den klassiske cykelstørrelse til voksne: en 28 tommer cykel. Dyk ned i vores store udvalg af 28" cykler fra kendte brands som PUCH og SCO og find din nye kompagnon her på siden.

Få din cykel leveret samlet

For blot 349 kr. kan du nu få leveret din nye cykel samlet med føtex.dk. Du tilvælger det i kurven under 'Levering'. Eventuelt ekstraudstyr som lås, lygter og kurv påsætter vi ikke, men vi justerer både bremser og gear.

Cykelmakker – cykelservice og reparation

Få hjælp til din cykel med vores nye servicepartner: Cykelmakker. Cykelmakker er et netværk af professionelle cykelmekanikere, der tager sig af service, reparationer og reklamationsbehandling af cykler købt i føtex eller på føtex.dk.

Udforsk vores mange 28 tommer cykler

En 28 tommer cykel betegner vi som en standard voksen cykel. De fleste danskere ejer én, og mange bruger den dagligt. Derfor bliver de også slidte eller følger ikke med vores livsomstændigheder. Har du af den ene eller anden årsag brug for en ny cykel, finder du mange gode bud her på siden. Alt efter hvad dit behov er, kan du gå efter vores:

I sortimentet har vi desuden et væld af farver, du kan vælge mellem. Om du er til neutrale farver som sort, grå og beige eller mere sprudlende farver som orange, rød og grøn, så finder du det her. Du skal selvfølgelig kunne lide farven på din cykel, men du bør også undgå at vælge en farve, som du hurtigt bliver træt af - du skal jo gerne beholde din cykel i mange år frem og nyde synet af den under hele dens levetid.

Husk det gode udstyr til din nye 28" cykel

Når du nu er i gang med at købe en ny cykel, hvad så med noget nyt cykeludstyr? Til en god og sikker cykeltur hører en god cykelhjelm sig til. Er du den friske type, kan du finde en hjelm, der matcher din cykel i farven. Også en cykelpumpe er handy at have, så du ikke behøver tage den forbi cykelhandleren, når den er flad. Skal du have et barn med på cyklen, har vi også masser af stabile cykelstole.