Cykel 14 tommer

Vores 14 tommer cykler er ideelle til børn i 3-5-års alderen, der er vokset fra løbecyklen, og som stadig har brug for en cykel med støttehjul, der hjælper lidt med balancen. Vi har cykler i forskellige designs og farver i vores udvalg, som dit barn kan få stor fornøjelse af. Se udvalget her på siden og køb en 14 tommer cykel online på føtex.dk i dag.

Køb en smart 14 tommer cykel her på føtex.dk

Det er kæmpestort for dig som forældre, når dit barn udvikler sine evne til at cykle, og lige så stort er det for dit barn. Med en cykel på 14 tommer med aftagelige støttehjul kan dit barn bruge den i flere forskellige faser af udviklingen, hvilket har flere fordele. At have den velkendte og elskede 14 tommer cykel med ind i den nye fase, kan være med til at øge dit barns tryghed. På den måde bliver det en smule nemmere at lære noget nyt.

En cykel på 14 tommer passer til et barn, der:

  • er mellem 3-5 år

  • har en højde på 95-115 centimeter

  • har en skridtlængde på omkring 40-45 centimeter

Det er vigtigt, at størrelsen på cyklen passer korrekt til dit barn. På den måde får dit barn mest muligt ud af cyklen, og du mindsker chancen for styrt og usikkerhed. Såfremt du er i tvivl om en 14 tommer cykel er den rette størrelse for dit barn, kan du med fordel læse vores guide til valg af cykelstørrelser til børn.

Find 14" cykler i mange forskellige designs her

De fleste børn elsker at cykle - særligt hvis cyklen også er sej eller pæn. På føtex.dk finder du 14 tommer cykler i forskellige farver samt temaer som Frost, De Utrolige, Barbie, dinosaurer og mange flere. Så hvilken passer bedst til dit barn? Når du har fundet den perfekte børnecykel, kan du nemt og hurtigt bestille den hjem, så dit barn kan komme i gang med at cykle. Fælles for alle vores 14" cykler er, at de udstyret med kædeskærm og støttehjul, hvilket gør dem perfekte til nybegyndere.

Udover cykler på 14 tommer finder du også godt cykeludstyr her på føtex.dk. Ved at udstyre dit barn med en god cykelhjelm på hovedet samt reflekser på cyklen, kan personen færdes mere sikkert i trafikken - om dagen såvel som om aftenen.