Track din træning med en cykelcomputer

Hvis du elsker at køre en tur på landevejen med din racercykel eller i skoven på din mountainbike, så burde du anskaffe dig en cykelcomputer. Med denne lille gadget kan du holde øje med din fart, hvor langt du har kørt og meget meget mere.

Gør cykelturen sjovere med en cykelcomputer

Med en cykelcomputer kan du tracke din træning på cyklen. Den lille computer hjælper dig nemlig med at holde øje med alt fra din gennemsnitshastighed til hvor mange kilometer, du har kørt. En cykelcomputer er både for dig, der træner hårdt og seriøst på en cykel, men den er også for dig, der blot synes, det er sjovt at følge sine køreture i weekenden. 

På føtex.dk kan du finde forskellige varianter, så du kan vælge en cykelcomputer, som passer til dine behov. Vi har cykelcomputere med GPS og andre funktioner, så du skal finde ud af, hvor avanceret din skal være. Computerne kan blandt andet indeholde: 

  • Speedometer

  • Triptæller

  • Kilometertæller

  • Gennemsnitsfart

Cykelcomputeren gør det altså muligt for dig at holde øje med din træning, så du blandt andet kan se, hvor hurtigt du kører i gennemsnit, samt hvor mange kilometer, du tilbagelægger. 

Vi har cykelcomputere og meget andet cykeludstyr 

Udover de smarte cykelcomputere med GPS har føtex.dk også et godt udvalg af andet cykeludstyr. De kan både gør dine ture på cyklen sjovere men også langt sikrere. Vi har produkter som:

  • Cykelhjelme

  • Cykelskærme

  • Cykelpumper

  • Cykellygter

Hvis du nyder at køre enten i skoven eller på vejen, så er det først og fremmest vigtigt, at du har sikkerheden på plads. Der kan ske uheld i trafikken, som du ikke kan styre, men du er dog herre over dit eget cykeludstyr. Derfor tilbyder føtex.dk gode og behagelige cykelhjelme

En cykelskærm er en fordel, hvis du en dag cykler i regnvejr. Så vil skærmen nemlig tage det værste vand fra dækkene, som ellers ville blive slynget op på din ryg. Derudover er en cykelpumpe og lygter uundværlige, da dine dæk helt sikkert vil trænge til ekstra luft engang imellem. Cykellygterne er endvidere lovpligtige, hvis du begiver dig ud i mørke. Bliv derfor godt klædt på til dine cykelture på føtex.dk.