Hurtige pigecykler

Find den rette cykel til piger i alle aldre på føtex.dk. Vi har både smarte, flotte og funktionelle pigecykler, så du kan være sikker på, at dit barn kan finde en cykel, som passer til dem. Se udvalget herunder.

I tvivl om cykelstørrelsen til dit barn?

Skal dit barn have ny cykel? Det kan godt være svært at finde ud af, hvilken størrelse cykel dit barn skal have. For at hjælpe dig lidt på vej kan du i denne guide blive klogere på cykelstørrelserne til børn.

Find den helt rette pigecykel til dit barn her

Er du på udkig efter en klassisk pigecykel til dit barn, eller skal det være noget mere råt og sejt? Så kan du finde det her på siden! Vi har pigecykler til piger i alle aldre og til enhver smag. Er du i tvivl om, hvilken størrelse cykel, I skal vælge, kan du også få hjælp til at vælge den rette størrelse pigecykel.

Med vores store sortiment af pigecykler kan dit barn med garanti komme ud og brænde noget energi af med en sjov cykeltur. I kan desuden nemt cykle over til købmanden sammen, eller besøge bedsteforældrene, hvis hele familien har en cykel - og I er så heldige, at de bor nogenlunde i nærheden selvfølgelig.

Pigecykler til børn i alle aldre

Små børn har godt af at lære at cykle tidligt. Faktisk kan I allerede begynde at øve jer med en løbecykel. Et godt udgangspunkt er dog også en tre-hjulet børnecykel. Så kan dit barn lære at koordinere at træde i pedalerne samtidig med at skulle styre med et styr. Når det bare kører, kan I skifte op til en to-hjulet cykel. Vi har smarte og flotte udgaver af både to- og tre-hjulede cykler. Derfor kan du helt sikkert finde en smart pigecykel her, uanset dit barns alder.

Uanset størrelsen på cyklen og barnet er det vigtigt med godt cykeludstyr. På føtex.dk fører vi et stort udvalg af cykeludstyr til børn, som blandt andet:

Med vores udvalg har du og dit barn derfor rig mulighed for udstyre og designe den perfekte pigecykel, så den bliver så smart, som dit barn gerne vil have den. Fandt I alligevel ikke lige dén cykel, som I ledte efter, kan I se vores sortiment af smarte drengecykler, hvis det falder mere i dit barns smag.