Cykeltilbehør til børn

321Go! er en serie af cykeltilbehør til børn, som byder på farverigt tilbehør til børnenes cykler. Når cyklen skal være sikker, er det vigtigt, at den både kan ses og høres. Derfor er 321Go! cykeltilbehøret til børn ikke bare flot, men også med til at sikre de små cyklister.

Cykeltilbehør til børn - Tid til sjov og spas

En cykeltur er for mange lig med tur fra A til B, men for andre, såsom de små cyklister, kan cykelturen være lig med leg. Om turen går afsted langs villavejen, på tur rundt om søen med vennerne eller noget tredje, så har vi cykeltilbehør, der kan gøre legen lige en tand sjovere.

Eksempelvis finder du her på siden farverige båthorn og ringeklokker, der kan gøre andre opmærksomme på dit barn i trafikken. Du finder også reflekser i diverse former og farver, der kan hjælpe til dit barns synlighed på cykelstierne. Vores sortiment til de mindste bærer generelt præg af, at motion skal være sjovt og festligt. Se også vores store udvalg af hjelme til børn. Vores hjelme findes i diverse farver, med seje motiver og i forskellige størrelser, så alle kan være med. Sikkerhed er vigtigt, og kan sagtens være en del af en sjov cykeltur.

 

Sørg for at sikre dit barns cykel

Når du har købt en ny cykel til dit barn, er det vigtigste du kan gøre, at notere cyklens stelnummer. Det næst-vigtigste er, at du køber en forsikringsgodkendt cykellås, som du gemmer låsebeviset til. Vi har lavet en video, der forklarer både, hvordan du finder stelnummer, og vigtigheden af at notere både stelnummer og låsebevis.