Seje drengecykler

På føtex.dk finder du et stort udvalg af drengecykler til drenge i alle aldre. Vi har seje, smarte og funktionelle drengecykler her på siden, og vi har sikkert også en til din dreng. Se udvalget af drengecykler herunder.

Find den rette cykelstørrelse til dit barn

Skal dit barn have ny cykel? Det kan godt være svært at finde ud af, hvilken størrelse cykel dit barn skal have. For at hjælpe dig lidt på vej kan du i denne guide blive klogere på cykelstørrelserne til børn.

Drengecykler til børn i alle aldre

Er dit barn vild med fart over feltet og udfolde sig fysisk, så er en drengecykel en fantastisk måde, hvorpå dit barn både kan bruge sin energi, men også en måde, hvorpå I kan komme omkring sammen. Her på siden finder du seje drengecykler til enhver smag - uanset alder. Desuden kan I altid vælge at sætte smart cykeltilbehør på cyklen, så den bliver ekstra sej. 

Til de helt små, er en løbecykel en oplagt måde at træne koordinationsevnen på, samtidig med at barnet holder sig aktiveret. En løbecykel er en børnecykel uden pedaler, hvor det handler om at kunne styre styret samtidig med at man skubber frem med benene. 

Med et lidt ældre barn, kan I overveje en af vores smarte trehjulede cykler her på siden. Faktisk kan du finde både børnecykler til de små børn og juniorcykler til de større børn. Heriblandt også mountainbikes og racercykler. Så kan dit barn komme med far eller mor ud og dyrke motion i skoven eller på landevejen. 

Find den helt rette drengecykel her

Her på siden finder du mange forskellige former for drengecykler, så selvom de fleste har klassiske blå farver, kan du finde dem i mange forskellige modeller. Find for eksempel citybikes, racercykler, mountainbikes, trehjulede cykler og flere andre cykeltyper. Er din dreng mere til andre farver eller motiver, kan du kigge i vores udvalg af pigecykler.

Med en ny drengecykel er det også vigtigt det rette cykeludstyr. For eksempel er cykelhjelmen vigtig for barnets og din sikkerhed, mens cykellygter og en godkendt cykellås og en ringeklokke er lovpligtig. Med en tip-top drengecykel er det oplagt at gå på opdagelse efter en ny cykel til mor eller far også.