Drengecykler

På føtex.dk finder du et stort udvalg af drengecykler til drenge i alle aldre. Vi har seje, smarte og funktionelle drengecykler her på siden, og vi har sikkert også en til din dreng. Se udvalget af drengecykler herunder.

Find den rette cykelstørrelse til dit barn

Skal dit barn have ny cykel? Det kan godt være svært at finde ud af, hvilken størrelse cykel dit barn skal have. For at hjælpe dig lidt på vej kan du i denne guide blive klogere på cykelstørrelserne til børn.

Drengecykler til alle drenge

Er din dreng vild med fart over feltet og udfolde sig fysisk, så er en drengecykel en fantastisk måde, hvorpå han både kan bruge sin energi, men også en måde, hvorpå I kan komme omkring sammen. 

Her på siden finder du seje drengecykler til enhver dreng - uanset alder og smag. Desuden kan I altid vælge at sætte smart tilbehør til drengecyklen, så den bliver ekstra sej. 

> Se udvalget af cykeltilbehør til børn her
 

Drengecykler til drenge i alle aldre

Når din dreng begynder at gå, har han garanteret fart over feltet hele tiden for at udforske sine egne nyvundne fysiske evner, og den verden han lever i. En god måde at træne koordinationsevnen yderligere på, samtidig med at han holder sig aktiveret, er gennem en løbecykel, som er en cykel uden pedaler. Den er god til at øve det at bruge benene til at komme fremad på samtidig med, at man skal styre med et styr. 

> Se udvalget af løbecykler her

Er din dreng kommet længere op i alderen og kan begynde at bruge en trehjulet cykel, kan du også finde det her på siden. Faktisk kan du finde både børnecykler til de små børn og juniorcykler til de større børn. Heriblandt også mountainbikes og racercykler. Så kan din dreng komme med far eller mor ud og dyrke motion i skoven eller på landevejen. 

 

Drengecykler for enhver smag

Her på siden finder du mange forskellige former for drengecykler, så selvom de fleste har klassiske blå farver, kan du finde dem i mange forskellige modeller. Find for eksempel citybikes, racercykler, mountainbikes, trehjulede cykler og flere andre cykeltyper. Er din dreng mere til andre farver eller motiver, kan du kigge i vores udvalg af pigecykler.

> Se udvalget af pigecykler her

 

Husk cykeludstyret - Det er både smart og sikkert

Når familien skal ud og cykle, er det vigtigt, at I alle husker det rette cykeludstyr. Foreksempel er cykelhjelmen vigtig for din sikkerhed, mens cykellygter og en sikkerhedsgodkendt lås og en ringklokke er lovpligtig. Vi har et stort udvalg af sikkerhedsudstyr:

Her på føtex.dk kan du således få en fantastisk cykel med smart udstyr til rimelige priser.