My Hood

Leder du efter et stærkt brand, der producerer kvalitets-legetøj? Så se nærmere på My Hood, der giver hele familien alt det, der skal til for at gøre sommerens leg spændende.

Fyld haven op med My Hood

På føtex.dk forhandler vi et bredt sortiment af markedets bedste mærker, der ud over My Hood inkluderer LEGO, Brio, Disney, Gurli Gris og Paw Patrol. My Hood er særligt kendt for at fremstille produkter til børnenes udendørs leg af meget høj kvalitet, og derfor kan du for eksempel finde:

  • Løbehjul
  • Fodboldmål
  • Rulleskøjter
  • Basket-stander
  • Stangtennis
  • Boksesæt
  • Stylter
     

My Hood er måske mest kendt for deres sortiment af løbehjul, der virkelig er noget for sig. Med et løbehjul får børnene trænet deres balance og koordinering, mens de får motion og har det sjovt samtidig, og det samme gælder for rulleskøjter.

Der er i det hele taget fokus på fart og tempo hos My Hood, som også er kendetegnet ved at producere produkter, der stimulerer motion, bevægelse, kreativitet og sjov. Med de mange gode fodboldmål bliver det let at tage en hurtig kamp på græsplænen eller på vejen, og med stylter og stangtennis har de gamle klassikere fået sig noget af en genoplivning.

Du kan som voksen også deltage i børnenes leg med My Hood-produkterne, og lad dit indre barn glæde sig over en basketball-duel eller lidt boksning. Alle modellerne er skabt efter høje standarder, så du kan være sikker på, at sikkerheden er i orden. Du får robuste kvalitetsprodukter, som kan holde i mange år.

Find My Hood på føtex.dk

På føtex.dk finder du som nævnt et stort udvalg af My Hood og andre stærke brands, der giver børnene (og dig selv) en uforglemmelig sommer, hvor leg, læring og bevægelse går hånd i hånd. Vi fokuserer på at forhandle oplevelser snarere end kun varer, og vi samler på tilfredse kunder. Vi ser frem til at handle med dig også - og har altid ubegrænset retur.