PAW Patrol

Er dit barn vild med de seks modige redningshvalpe og deres gode ven Ryder fra Paw Patrol? Så skal du kigge i vores Paw Patrol-udvalg. Du finder vores aktuelle udvalg af Paw Patrol-produkter lige herunder.

Ryder
Ryder er en 10 årig, teknisk-kyndig, energisk dreng med et godt hjerte og gå-på mod. Han har reddet 6 hvalpe og lært dem deres Paw Patrol redder-egenskaber. Han er lederen af Paw Patrol. Ryders køretøj er en hi-tech ATV som både kan forvandle sig til en jet-ski og en snescooter.
Marshall
Marshall er holdets modige brandmandmandshvalp. Han er en seksårig dalmatiner hvalp. Han er altid klar på opgaver, men nogle gange bliver han lidt for spændt og kan være lidt klodset. Han er den mest fjollede hvalp i gruppen. Marshalls køretøj er en brandbil eller en ambulance.
Rubble
Rubble er en håndværker Bulldog - han er en sej, femårig hvalp med et hjerte af guld. Ikke alene er han stærk og ivrig efter at hjælpe, han er også sjov! Han elsker skateboard, snowboard og at blive dækket af mudder.
Chase
Den syv-årige Chase, som er en Schäfer politihvalp, er den naturlige gruppeleder. Chase er god til at dirigere trafikken og blokere farlige veje samt løse et hvert mysterium. Han finder altid vej ved at snuse sig rundt, men han er allergisk overfor både katte og fjer.
Rocky
Rocky er en seksårig gadekryds hvalp. Han er en kreativ hund; som har tusind ideer. Han ved alt om genbrug og en andens skrald er ofte hans skat. Rocky kan normalt finde lige den rigtige ting at løse et problem. Rocky er ikke en fan af bade og kan ikke lide at blive våd overhovedet. Rockys køretøj er en grøn renovationsvogn.
Zuma
Zuma er en legesyg, vandelskende labradorhvalp og holdets vandredningshvalp. Han er fem år og derfor det yngste PAW Patrol-medlem - en glad, energisk strandhvalp, der elsker at grine og surfe. Zumas køretøj er et svævekøretøj som også kan køre på land og på vand.
Skye
Syv-årige Skye er en sød cockerspanielhvalp. Hun er frygtløs, smart, loyal og hurtig som et lyn. Hun elsker at snowboarde eller spille hendes foretrukne videospil, Pup Pup Boogie. Skyes køretøj er en flyvemaskine.
Everest
Everest er en Husky hvalp og det nyeste medlem af Paw Patrol. Hun bor sammen med Jake på det sneklædte bjerg og elsker at kælke ned af bakken på sin mave. Sne eller is er ingen forhindring for Everest!

Paw Patrol: Den populære tv-serie for børn

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.
 

Paw Patrol – find dit barns favoritter på føtex.dk

Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Skye og Zuma er mange børns yndlinge, når det handler om tv-tegneseriehelte. De søde og seje hundehvalpe har hovedrollerne i den canadiske tv-animationsserie, Paw Patrol, som blev lanceret i 2013. Serien har siden gået sin sejrsgang over det meste af verden og er i dag en af de mest elskede tv-serier for yngre børn. Redningskøretøjer, dvd’er, aktivitetsbøger, juniorsenge, sengetøj og håndklæder er blot noget af alt det, du finder fra den seje serie her hos os.
 

Tre grunde til at købe Paw Patrol:

  • Udvalget er stort og bredt – der er noget til de fleste
  • Produkterne er udviklet alderssvarende til målgruppen
  • Sengetøj og håndklæder er Oeko-Tex certificeret 

Hvad skal du vælge?

Børn er naturligvis forskellige. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge til din søn eller datter, er det en god idé at tage ham/hende med på råd. Forhåbentligt kan følgende punkter være med til at lette beslutningen lidt. 

  • Aktion og fart over feltet: Leg med redningskøretøjer med spændende funktioner, en gåbil med sjove aktiviteter og effekter eller en flot cykel i et lækkert Paw Patrol design. 
  • Kreativitet og hygge: Lær med farvestrålende aktivitetsbøger, og hyg med dejlige DVD’er.
  • Afslapning: Put, og fald i søvn efter en lang dag i en fantastisk seng med fantastiske Paw Patrol dekorationer og i et lækkert blødt sengetøj.

Når du har fundet frem til det helt rigtige, bestiller du det nemt og bekvemt online på føtex.dk. Husk, at du som altid har ubegrænset returret. Mangler du inspiration og gode idéer til alderssvarende legetøj til dit barn, kan vi anbefale dig at tage et kig på vores interessante side, Børn & Leg. Den er fyldt med mange praktiske og nyttige informationer, tips og råd.