Paw Patrol bamser

Når de firbenede helte og heltinder fra Paw Patrol ikke har travlt med at beskytte Adventure Bay, står de klar til at være lige ved dit barns side. Her på siden finder du en skøn samling af bløde Paw Patrol bamser med alle børnenes favorithvalpe. 

Mød alle de dejlige Paw Patrol bamser 

Har du mindre børn i flokken, har du nok ikke kunnet undgå Paw Patrol i de sidste par år. Den populære TV-serie om de kære og heroiske redningshvalpe fra Adventure Bay har taget børn med storm verden over. Med en Paw Patrol bamse kan dit barn få et dejligt blødt plysdyr, der forestiller netop sin yndlingshvalp fra hitserien. Det er næsten som en drøm, der bliver til virkelighed. Her på siden har vi samlet en stor flok af de højtelskede bamser fra Paw Patrol, heriblandt: 

  • Chase 

  • Marshall 

  • Rubble 

  • Rocky 

  • Liberty 

  • Zuma 

 

Til lands, til vands og i luften. Hver helt og heltinde fra Paw Patrol har sine egne særlige forcer, og sammen er der ikke nogen mission, de ikke kan klare. Med de forskellige Paw Patrol bamser kan alle drenge og piger kaste sig ud i deres helt egne fortællinger med de modige plyshvalpe. 

En god legekammerat og støtte 

Tag med på de spændende redningsaktioner, skab nye eventyr, eller lad hvalpene holde udkig. De trofaste Paw Patrol bamser kan både være en ideel legemakker eller en heroisk beskytter, der sørger for, at dit barn sover trygt og godt hele natten igennem. Dit barn og deres Paw Patrol bamse vil helt sikkert hurtigt blive uadskillelige.  

Opdag Paw Patrol-universet på føtex.dk

Kan dit barn bare ikke få nok Paw Patrol? Lad legen få frit løb med et stort udvalg af Paw Patrol legetøjsfigurer, og tag kontrollen over de mange redningsmissioner. Med de mange smarte køretøjer fra Paw Patrol at vælge imellem, kan dit barn sørge for, at redningshvalpene kan nå endnu hurtigere frem og altid have et ekstra es i ærmet til at hjælpe folk i nød. På føtex.dk venter der altid nye eventyr med de populære redningshvalpe.