Paw Patrol biler og andre redningsklare fartøjer

Enhver ægte helt eller heltinde har naturligvis sit eget helt specielle fartøj. Sådan er det også for de modige redningshvalpe fra Paw Patrol. På føtex.dk kan du opdage en stor samling af super seje Paw Patrol biler og andre fartøjer.

Seje Paw Patrol biler til små eventyr på gulvet

Adventure Bay, hvor verdens sejeste hundehvalpe fra Paw Patrol har base, er et stort område. Når hjælpen kalder, handler det derfor om at nå så hurtigt frem som muligt til folk i nød og at kunne klare hvilken som helst opgave. Med de avancerede og altid nyttige Paw Patrol biler og fartøjer - og ikke mindst hvalpenes individuelle styrker - klarer hundepatruljen altid ærterne. 

Biler og andre fartøjer for enhver redningshvalp 

Ligesom hvert medlem af Paw Patrol har sin helt egen personlighed og særlige færdigheder, ligeledes har alle sin egen specialdesignet bil eller fartøj, der passer til netop deres rolle i teamet. Her kan du blive lidt klogere på de forskellige hvalpe fra Paw Patrol og deres fartøjer: 

  • Chase: Som gruppens politihund har Chase naturligvis en cool patruljevogn, men nogle gange suser han også afsted på sin politimotorcykel. 

  • Marshall: Marshall er en modig brandhund og kan slukke enhver ildebrand med sin brandbil. 

  • Skye: Skye er luftens hersker, og hun er altid klar til at støtte patruljen fra sin redningshelikopter eller flyvemaskine.  

  • Rubble: For hvalpen Rubble er der ikke det, han ikke kan fikse eller grave fri. Med et arsenal af både gravemaskiner og bulldozere finder han altid en vej. 

  • Rocky: Rocky er ekspert i genbrug og formår altid at transformere andres skrald til ægte skatte. I sin smarte genbrugstruck sørger han for at holde Adventure Bay ren. 

  • Zuma: Zuma er en vaskeægte vandhund, der altid er legeglad. Med sit svævekøretøj kan gruppens yngste hvalp altid nå frem til folk i nød, hvad end det er i vand eller på land. 

 

Med de forskellige Paw Patrol biler og fartøjer er børnenes favorithelte og -heltinder altid er klar til at rykke hurtigt ud på missionen. På føtex.dk finder du ogsåmange seje Paw Patrol figurer og meget mere for Paw Patrol-fanen.