Paw Patrol figurer

Er dine børn også ellevilde med Paw Patrol-figuerne? På føtex.dk kan de alle lege med deres foretrukne helte fra det populære børneunivers. Vi har samlet et spændende udvalg af Paw Patrol figurer og legesæt. Se hele vores sortiment herunder. 

Oplev et stort udvalg af Paw Patrol figurer 

Det er nok ikke mange hvalpe, der er lige så kendte som de populære redningshvalpe fra Paw Patrol. De tapre vovser fra Adventure Bay og deres ven og leder, Ryder, sørger for ro og orden og beskytter byens befolkning. Med de seje Paw Patrol figurer bliver de mange fortællinger og spændende redningsmissioner fra Adventure Bay til virkelighed.  

På føtex.dk kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af Paw Patrol figurer og legesæt, der giver børnene rig mulighed for at lege med forskellige scenarier og lade deres fantasi diktere handlingen. Der er bestemt garanti for timevis af heltemodigt sjov og leg.  

Vores samling af Paw Patrol legetøjsfigurer byder også på helt nye eventyr med riddertema i Paw Patrol Knights. Her er Ryder og hvalpene blevet slået til riddere. Dog venter der dem også nye udfordringer, da den vrede forhenværende ridder angriber slottet med sin drage. Kan vennerne klare opgaven og redde kongeriget?  

Klar helt nye redningsmissioner med Paw Patrol figurer 

Nye missioner venter Chase, Marshall, Skye og de andre heroiske redningshvalpe fra Paw Patrol. Med de populære Paw Patrol figurer kan børn genskabe deres yndlingsscener fra TV-serien eller digte helt nye historier. Hver en vovse fra Paw Patrol har helt unikke personligheder, færdigheder og ikke mindst nyttigt værktøj med i rygsækken. Når alle vennerne fra hundepatruljen er samlet, er ingen opgave umulig. 

Alt til den store Paw Patrol fan på føtex.dk

Kender du selv lidt til Paw Patrol, ved du sikkert også, at hver hvalp har sit helt eget køretøj. På den måde kan de alle nå hurtigere frem til opgaven og hjælpe folk i nød, uanset hvor vanskelige forholdene end måtte være. De dejlige Paw Patrol bamser er desuden både gode at lege og kramme med. På føtex.dk har vi alt til den helt store Paw Patrol fan.