Børn & Leg

Skab timevis af sjov og spændende leg med føtex.dk. Her på siden finder du vores samlede udvalg af produkter til børn og leg, herunder bl.a. godt babyudstyr og sjovt legetøj til både indendørs og udendørs leg. Gå på opdagelse i udvalget og gør hverdagen til en leg for dig og dine børn.

Trampoliner til sjov leg i haven

Med en trampolin er både små og store garanteret mange timers underholdning, frisk luft og sus i maven. Vores store online sortiment rummer trampoliner i alle størrelser fra populære mærker, samt tilbehør såsom sikkerhedsnet eller stiger. Så gør leg i haven ekstra sjov denne sommer med en havetrampolin fra føtex.dk.

Bøger til børn i alle aldre

Tag børnene med på opdagelse i bøgernes finurlige univers, hvor I finder alt fra Disney bøger, bøger om Gurli Gris og Harry Potter til fine godnathistorier og sjove aktivitetsbøger. 

Indret børneværelset med plads til leg

Se vores store udvalg af skønne børnemøbler på føtex.dk og indret børneværelset til timevis af leg, læring og sjov. Her på siden kan du bl.a. finde senge, sækkestole, opbevaring og meget mere. Her er alt hvad du skal bruge for at indrette det helt perfekte børneværelse.

føtex for de små

I vores føtex for de små univers kan du læse artikler om ventetiden som gravid, den første tid som nybagte forældre og babys første leveår med en masse gode råd fra vores sundhedsplejerske.

Tilmelder du dig føtex for de små får du foruden råd og vejledning fra vores sundhedsplejerske også en masse fordele til dig og din baby.

Tumleleg på foldemadrasser

Gør plads til sjov tumleleg for de mindste på børneværelset eller i stuen med bløde og praktiske foldemadrasser, som du kan finde online her i forskellige sjove former og farver. Med et blødt og sikkert underlag bliver legen kun sjovere.