Børn & Leg

Se vores udvalg af populært legetøj til børn, samt et bredt sortiment af både babyudstyr og børnemøbler. Vi har legetøj fra alle de kendte mærker og skal du indrette børneværelset, kan du også finde inspiration her.

Overrask børnene med en legetøjsjulekalender

En julekalender med legetøj til børnene er et sjovt alternativ til de traditionelle slik-kalendere. Det er også en rigtig god måde at komme igennem den lange ventetid indtil jul, da børnene hverdag får en lille julegave.

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af sjove julekalendere med legetøj til piger og drenge i alle aldre.

Bøger til børn i alle aldre

Tag børnene med på opdagelse i bøgernes finurlige univers, hvor I finder alt fra Disney bøger, bøger om Gurli Gris og Harry Potter til fine godnathistorier og sjove aktivitetsbøger. 

Trampoliner til sjov leg i haven

Med en trampolin er både små og store garanteret mange timers underholdning, frisk luft og sus i maven. Vores store online sortiment rummer trampoliner i alle størrelser fra populære mærker, samt tilbehør såsom sikkerhedsnet eller stiger. Så gør leg i haven ekstra sjov denne sommer med en havetrampolin fra føtex.dk.

Indret børneværelset med plads til leg

Se vores store udvalg af skønne børnemøbler på føtex.dk og indret børneværelset til timevis af leg, læring og sjov. Her på siden kan du bl.a. finde senge, sækkestole, opbevaring og meget mere. Her er alt hvad du skal bruge for at indrette det helt perfekte børneværelse.

føtex for de små

I vores føtex for de små univers kan du læse artikler om ventetiden som gravid, den første tid som nybagte forældre og babys første leveår med en masse gode råd fra vores sundhedsplejerske.

Tilmelder du dig føtex for de små får du foruden råd og vejledning fra vores sundhedsplejerske også en masse fordele til dig og din baby.

Tumleleg på foldemadrasser

Gør plads til sjov tumleleg for de mindste på børneværelset eller i stuen med bløde og praktiske foldemadrasser, som du kan finde online her i forskellige sjove former og farver. Med et blødt og sikkert underlag bliver legen kun sjovere.