Foldemadrasser

En foldemadras er en god investering da den kan bruges til mange forskellige formål. Har du overnattende gæster eller blot behov for en god madras, hvor dine børn kan lege og tumle, så er en god foldemadras helt ideel. Se vores spændende udvalg her på siden og find dine nye fold ud madras i dag.

Foldemadrasser er perfekte til tumlende børn og gæster

Foldemadrassen er ikke længere et nice-to-have, men derimod et must-have for især mange børnefamilier. Det er nemlig svært at undvære en foldemadras, hvis man har mindre børn og/eller jævnligt har overnattende gæster.

Mangler du en foldemadras, som er både praktisk og moderne af udseende? Så vil vores udvalg af foldemadrasser med al sandsynlighed falde i din smag. Her på siden finder du både klassiske foldemadrasser, runde modeller og dobbelt foldemadrasser. Vores spændende udvalg er desuden præget af populære brands, som blandt andet Sleepy foldemadrasser, hvor du får høj kvalitet til en fordelagtig pris.

Tre gode grunde til at købe en folde ud madras:

  • Praktisk til leg på børneværelset

  • Perfekt til overnattende gæster

  • Pladsbesparende

Skal dine børn kunne tumle sikkert, bør det foregå på et blødt underlag. I den anledning er det værd at fremhæve foldemadrassen, som fungerer som et fremragende underlag til leg. Foldemadrassen er dog ikke kun henvendt til børnefamilier, men også til folk, som jævnligt har overnattende gæster, men måske ikke har plads til en ekstra seng.

En foldemadras adskiller sig fra andre madrasser ved at være pladsbesparende, idet den nemt kan foldes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug. En foldemadras er med andre ord en god investering, idet den kan bruges til rigtig mange forskellige formål.

Sådan vælger du en foldemadras til boligen

En god foldemadras til hjemmet skal ikke kun have den rigtige størrelse og være lavet af de bedste materialer. Den skal også passe stilmæssigt ind i indretningen, hvad enten madrassen skal bruges i haven, stuen eller på børneværelset. Da det er muligt at købe foldemadrasser i mange forskellige farver og mønstre, bør du sagtens kunne finde en foldemadras, som passer ind i dit hjem.

Farven er én ting. En anden er de detaljer, som gør den enkelte foldemadras unik. Der er ganske rigtigt mulighed for at købe helt stilrene foldemadrasser, men der findes også nogle mere funky og detaljerige af slagsen. Det er op til dig at vurdere, hvor funky din kommende madras skal være.

Dit valg af foldemadras bør foruden din boligstil også tage udgangspunkt i, hvad madrassen skal bruges til. Skal madrassen f.eks. hovedsageligt bruges til overnattende gæster, er det vigtigt, at madrassen har en vis størrelse.

Køb din nye smarte fold ud madras på føtex.dk

På føtex.dk forhandler vi kun gode foldemadrasser, som klarer sig eksemplarisk på vigtige parametre som design, ergonomi og holdbarhed. Ergo kan du være sikker på at gøre et godt køb, uanset om du vælger den ene eller anden foldemadras. Skal du gøre det ekstra rart for dine overnattende gæster, kan du også bestille nye dyner og hovedpuder til gæsteværelset. Køb det hele nemt og sikkert online i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til foldemadrasser