Børneværelse

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til indretningen af børneværelset. På føtex.dk har vi et stort udvalg i alt til indretningen af børneværelset. Se vores udvalg af børnemøbler, børnedyner og børnelamper herunder.

Salling Baby

Salling Baby er et nyt interiørunivers for de allermidste i dansk design, der tager udgangspunkt i tidens trends med lækkert design, gode materialer og sikkerheden i højsædet. Gå på opdagelse i sortimentet, hvor du bl.a. finder sengetøj, sengerand, ammepude, barnevognspude og puslepude til familiens mindste.

Idéer til indretning af børneværelse

Afhængigt af hvor gammelt dit barn er, har du mulighed for at give dit barn drømme-børneværelset. Noget af det vigtigste, du skal have i tankerne som forælder, er at give dit barn et børneværelse, der inspirerer til leg og kreativitet og have fokus på de ting, der inspirerer dit barn, så de har lyst til at opholde sig derinde. Det kan derfor være en fordel at inddrage dem i processen, så de selv kan udvælge en super sej seng, sjove plakater og bløde foldemadrasser.
 

Med et velindrettet børneværelse får I:

  • Dit barn får sit helt eget helle, hvor de kan være sig selv
  • Indretningen af værelset kan være med til at udvikle dit barn
  • Du giver dit barn en mulighed for at udfolde sig kreativt
     

Det er rigtig vigtigt at lytte til dit barn, så du kan give barnet et børneværelse, hvor de kan udfolde sig kreativt, og hvor der er sat fokus på netop de interesser, dit barn har. 
 

Børneværelse – idéer og god kvalitet i børnehøjde

Der er nogle helt særlige ting, der skal være til stede i børneværelset – nemlig møbler i børnehøjde. Det inkluderer naturligvis en god barneseng, børnemøbler til kreativt arbejde, børnelamper, f.eks. med dit barns yndlingsfigurer på, og børnetæpper

Det vigtigste er, at dit barn har nogle gode rammer, hvor de føler sig trygge og kan udfolde sig kreativt. Vi har også et stort udvalg af børnedyner og børnepuder, så dit barn er sikret en god søvn. 
 

Inspiration til børneværelsets indretning

Dit barn har helt sikkert en masse helte, de gerne vil have plads til på børneværelset. Vi har et stort udvalg af wallstickers, som er en fantastisk måde at sørge for, at dit barn kan få sine helte på væggen. De kan også hurtigt skiftes ud igen, når dit barn er vild med en ny helt. 

Vi har et kæmpe udvalg af alt til din børneværelse-indretning i høj kvalitet. Med børneindretning her fra siden er du garanteret høj kvalitet og sikre børnemøbler.