Børnesenge

Det er vigtigt, at dit barn sover godt for at trives i hverdagen. Det kan du være med til at sikre med den helt rigtige børneseng. Dem har vi heldigvis rigtigt mange af her på føtex.dk i forskellige dessigns og prisklasser.

Børneseng til ethvert behov

Børn har brug for mange timers sund og uafbrudt søvn for at kunne fungere optimalt. For de helt små børn er vuggen/tremmesengen forbundet med fred og ro. For de større børn er juniorsengen både sove-, hygge- og legeplads. Her foregår der rigtigt meget. Nattesøvn, afslapning med en god bog, en spændende film eller et fedt spil, hygge med venner og veninder og lektielæsning. Vi har et væld af børnesenge i flotte design og udformninger til både de helt små, de større og de store børn.
 

Tre grunde til at vælge en børne-seng på føtex.dk

  • Stort udvalg af sengetyper til både babyer og de større piger og drenge
  • Vælg mellem et væld af udformninger, design og materialer
  • Kvalitetssenge der overholder sikkerhedskrav og standarder til børnesenge

Senge til børn fås i mange forskellige udgaver. For at gøre det let for dig at skabe et godt overblik over mulighederne, har vi inddelt vores store udvalg af senge i kategorier. Blandt disse er: Babysengejuniorsengepigesengedrengesenge og teenager-senge.
 

Hvilken seng til børn skal jeg vælge?

Vi har samlet nogle punkter, som det er en god idé at være opmærksom på, når du skal finde frem til en seng.

  • Alder: Begrebet ”børn” dækker bredt, nemlig alderen fra 0 og helt op til 18 år. Der er dog umådelig stor forskel på en baby, et yngre barn, en tween, en teenager og en ung voksen. Det gælder ikke kun aldersmæssigt, men også i forhold til behov og smag. Kig dig om under den eller de kategorier, der matcher dit barn aldersmæssigt, og find praktiske og nyttige informationer under beskrivelser og specifikationer for de enkelte modeller.
  • Design: Vi har senge i så at sige alle udformninger og design. Sengen til det lille barn er du naturligvis ansvarlig for at vælge. Det større barn kan være utroligt kritisk og bevidst om, hvad det kan lide. Der er ikke meget ved at få en seng, som det bare ikke bryder sig om. Her er det oplagt at lade det være med til at vælge sin nye seng.
  • Madras: En ny seng uden madras er ikke meget værd. Vi har heldigvis et stort udvalg af madrasser til senge i alle størrelser.
     

Køb den nye børneseng på føtex.dk

Når du har fundet frem til den helt rigtige seng, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har som altid 30 dages returret.