Forkæl dit barn med en sjov børneseng

Det er vigtigt, at dit barn sover godt for at trives i hverdagen. Det kan du være med til at sikre med den helt rigtige børneseng. Dem har vi heldigvis rigtigt mange af her på føtex.dk i forskellige designs og prisklasser. Så drømmer din datter eller søn om en flot ny seng? Jamen så er du kommet til det helt rigtige sted. Gå på opdagelse og find jeres favoritter i udvalget herunder.

Find den perfekte børneseng til dit barn her

Børn har brug for mange timers sund og uafbrudt søvn for at kunne fungere optimalt. For de helt små børn er vuggen/tremmesengen forbundet med fred og ro. For de større børn er juniorsengen både sove-, hygge- og legeplads. Her foregår der rigtigt meget. Nattesøvn, afslapning med en god bog, en spændende film eller et fedt spil, hygge med venner og veninder og lektielæsning. Vi har et væld af børnesenge i flotte design og udformninger til både de helt små, de større og de store børn.

Tre grunde til at vælge en børneseng på føtex.dk

  • Stort udvalg af sengetyper til både babyer og de større piger og drenge

  • Vælg mellem et væld af udformninger, design og materialer

  • Kvalitetssenge der overholder sikkerhedskrav og standarder til børnesenge

Senge til børn fås i mange forskellige udgaver. For at gøre det let for dig at skabe et godt overblik over mulighederne, har vi inddelt vores store udvalg af senge i kategorier. Blandt disse finder du bl.a.: babysenge, juniorsenge og teenage senge, men også halvhøje senge og køjesenge.
 

Sådan vælger du en seng til børn

Hvad der er den helt rigtige seng til børneværelset er meget forskelligt. Men for at hjælpe dig lidt på vej, har vi her samlet nogle punkter, som det er en god idé at være opmærksom på, når du skal finde frem til en seng:

  • Alder: Begrebet ”børn” dækker bredt, nemlig alderen fra 0 og helt op til 18 år. Der er dog umådelig stor forskel på en baby, et yngre barn, en tween, en teenager og en ung voksen. Det gælder ikke kun aldersmæssigt, men også i forhold til behov og smag. Kig dig om under den eller de kategorier, der matcher dit barn aldersmæssigt, og find praktiske og nyttige informationer under beskrivelser og specifikationer for de enkelte modeller.

  • Design: Vi har senge i så at sige alle udformninger og design. Sengen til det lille barn er du naturligvis ansvarlig for at vælge. Det større barn kan være utroligt kritisk og bevidst om, hvad det kan lide. Der er ikke meget ved at få en seng, som det bare ikke bryder sig om. Her er det oplagt at lade det være med til at vælge sin nye seng.

  • Madras: En ny seng uden madras er ikke meget værd. Vi har heldigvis et stort udvalg af madrasser til senge i alle størrelser.
     

Køb børnesenge til piger og drenge på føtex.dk

For langt de fleste børn er sengen ikke kun et sted at sove. Den er langt mere. Det er nemlig også her, at de hygger sig med et spændende spil, en dejlig bog, en sjov film eller leger med vennerne. Når du skal finde frem til den helt rigtige seng til din søn eller datters værelse, er det derfor vigtigt, at du inddrager deres personlighed og interesser i beslutningsprocessen. Her kan du med fordel udforske vores spændende udvalg af børnesenge med motiver og finde en seng med motiver af dit barns yndlingsfilm eller -serie.

Når du har fundet frem til den helt rigtige seng, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Husk at du som altid har ubegrænset returret hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til børnesenge