Sov sødt på en børnemadras

Når dit barn sover godt, bliver dit liv som forælder nemmere, hvorfor det godt kan betale sig at investere i en god og komfortabel børnemadras til dit barn. På føtex.dk har vi mange modeller i både baby- og juniorstørrelse, så gå på opdagelse i udvalget og find jeres perfekte match her.

En dejlig børnemadras er vejen til en god søvn

Efter en god nats søvn er dit barn godt rustet til at møde dagens glæder og udfordringer med oprejst pande. Og som forælder kan du nok også nikke genkendende til, at din hverdag er lidt nemmere, når dit barn er veludhvilet. Netop derfor bør du vælge børnemadrassen med omhu. Madrassen er nemlig med til at sikre den gode søvn.

Tre gode grunde til at købe en børnemadras på føtex.dk

  • Giver dit barn en behagelig søvn

  • Høj kvalitet sikrer at den holder i mange år frem

  • Fås til børn i alle aldre, både baby og junior

Sådan vælger du den rigtige madras til dit barn

Dit barn vil komme til at bruge sin børnemadras stort set hver dag i mange år frem. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en god madras i den rigtige størrelse.

  • Babymadras: En babymadras bruger dit barn de første par år af sit liv, og den er typisk omkring 60 cm bred og 120 cm lang. Som helt spæd er din baby mere udsat for at udvikle allergier. Derfor er det bedst at købe en ny madras frem for at arve en fra større søskende eller andre børn. Der kan nemlig gemme sig en del støvmider i ældre madrasser.

  • Juniormadras: En juniormadras er som regel mellem 70 og 90 cm bred og mellem 140 og 200 cm lang. Jo større en madras du vælger, jo længere tid vil dit barn kunne anvende den. En juniormadras bliver normalt brugt i en del flere år end en babymadras, og samtidig skal den understøtte dit barns krop, i takt med at det vokser og tager på i vægt. Derfor kan det være en god idé at betale lidt ekstra for en ordentlig kvalitet.

  • Vask: Når du har en baby eller et mindre barn, kan der ske uheld i sengen. Derfor kan det være en fordel at vælge en madras med et aftageligt og vaskbart betræk.

Køb børnemadrasser og meget mere på føtex.dk

På føtex.dk finder du alt, hvad dit barn har brug for, når det skal sove dybt og dejligt. Foruden de komfortable børnemadrasser har vi f.eks. også et udvalg af skønne og bløde babydyner og juniordyner, ligesom vi har babysengetøj og juniorsengetøj i gode materialer og med supersøde motiver. Gå på opdagelse i vores udvalg af børnemadrasser og bestil din baby- eller juniormadras nu, så dit barn kan sove trygt fremover.