Møbler

På føtex.dk har vi et stort udvalg af møbler, så du kan få en personlig indretning og byde fornyelse velkommen i din bolig. Find stilen, som du kan lide, blandt vores moderne og tidsløse designs her på siden. 

Populære møbler

Modulsofaer

Sammensæt din helt egen sofa, der passer præcis ind i din stue og indretning, med de smarte sofamoduler fra GRO-serien. Designet er friskt, moderne, fås i flere farver, i lækker kvalitet - og så endda til en rigtig god pris!

Mangler du inspiration til spisestuen?

En spisestue er en central del af hjemmet, da det er her familie og venner samles over god mad for at snakke dagens oplevelser igennem. En spisestue skal derfor indbyde til hygge og samvær, så man har lyst til at tilbringe tid her.

På føtex.dk kan du finde alt du har brug for, for at kunne indrette en hyggelig spisestue, der samtidig opfylder alle praktiske behov. Er du til knald på farverne, afdæmpet elegance eller en masse lækre naturmaterialer? Vi har noget for enhver smag til de velkendte gode føtex priser.

I vores udvalg finder du bl.a. moderne spisebordsstole, spiseborde i gode materiale, smukke vitriner, flotte pendler til den rette stemningfyldte belysning, gulvtæpper der blødgør akustikken og alt til en flot borddækning.

Indret med smukke vitrineskabe i boligen

En af de store udfordinger i boligindretningen er ofte manglende opbevaringsplads. Med et smukt vitrineskab i spisestuen eller dagligstuen får du både ekstra opbevaringsplads, samt mulighed for at udstille noget af dit smukke service, pæne vinglas og andre pyntegenstande. Samtidig undgår du at skulle støve alt af hele tiden, da det hele står pænt opbevaret inde bag lågerne i skabet. 

Blandt vores udvalg kan du bl.a. finde høje og lave modeller med enten glas- eller trælåger, så du kan finde et vitrineskab, der passer lige ind i din boligindretning.

Sæt dit personlige præg på boligindretningen med et smukt vitrineskab til skarpe priser her.

Køb og Prøv alle møbler på føtex.dk*

Det kan være svært at udvælge den helt rigtige seng eller sofa online, der passer ind i boligindretningen. Derfor kan du prøve dit nye møbel i op til 30 dage, når du køber dine møbler på føtex.dk*
 

*Køb og Prøv gælder kun ved køb af indendørsmøbler med en stykpris på over 1000 kr.

Få boliginspiration til indretning af hjemmets rum

Mangler du idéer til, hvordan du kan indrette dagligstuen eller spisestuen? Vi har samlet alle vores bolig guides lige her, så du kan blive inspireret og give hjemmets rum den update, du har lyst til.

Stort udvalg af møbler til boligen


Gå på møbeljagt blandt sofaer, sovesofaer, borde, stole, spisebordssæt, entremøbler, børnemøbler og opbevaring. Der er gode muligheder for at finde møblet, der kan give dit hjem et nyt look eller finde møbler til at indrette et smukt hjem med helt fra bunden til gode priser. Vi har et bredt sortiment af møbler til husets mange rum, uanset om du mangler sofaen til stuen, sovesofaen til teenageværelset eller spisebordssættet til spisestuen.

Fordelene ved at handle på føtex.dk, når du skal have møbler:

  • God kvalitet
  • Gode priser
  • Flot design
  • Hurtig levering
     

Få møbleret din bolig, din lejlighed eller dit værelse til gode priser.

Når du handler på føtex.dk, får du den gode kvalitet til skarpe priser. Hold også øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.

Levering som du kan stole på.

En stor del af vores møbler er produceret i Europa eller kommer fra et lager i Danmark, hvilket sikrer dig en hurtig levering.

FAQ - ofte stillede spørgsmål