Sofaer med chaiselong

Er du på udkig efter en lækker og komfortabel sofa med plads til, at du rigtigt kan brede dig? Skal den være moderne og enkel i sit udtryk? Så er en chaiselong-sofa et oplagt valg.

Sofa med chaiselong er perfekte til tv-hygge

Med en af vores sofaer med chaiselong får du plads til hele familien, når der skal hygges og slænges, og får gæster på besøg. Chaiselongen kan fungere som både ekstra sidde- og hvileplads, men også ekstra soveplads til overnattende gæster. Det gør den til et multifunktionelt møbel, som passer rigtigt godt ind i mange hjem.
 

Tre grunde til at vælge en sofa med chaiselong

  • Den findes i et væld af modeller, design, materialer, farver og størrelser
  • Du får et både flot, praktisk og komfortabelt møbel
  • Chaiselong-sofaen fås i flere forskellige opstillinger

Hvis du forbinder en sofa med chaiselong med et lidt klodset møbel, er det måske på tide at revidere din opfattelse. I dag er producenterne dygtige til at skabe lette møbelkonstruktioner med masser at byde på, uden at sofaerne på nogen måde virker tunge. Det vil du kunne forsikre dig om ved at tage et kig på nogle af de mange spændende modeller, som vi har i vores sortiment.
 

Et tre-i-ét møbel

Mulighederne er mange, når du investerer i denne sofatype. Du får et sted at sidde, et sted at hvile og koble af og et sted at sove. Det gør den til en yderst anvendelig sofa. Hvis du ønsker endnu flere muligheder, kan du tage et kig på vores sofaer med både chaiselong og hvilemodul – de såkaldte U-sofaer
 

Hvad skal jeg vælge?

Hvad enten du bor et sted med masser af kvadratmeter og plads til at brede sig, eller du bor i en bolig med knap så meget gulvplads og luft omkring dig, så har vi en sofa til dig. I et mindre rum kan det være en god idé at vælge en sofa med ben, gerne højere, da den giver et lettere og luftigere udtryk.

Vendbar, venstrevendt, højrevendt, med eller uden nakkestøtte, med ben eller sokkel? Der er mange valgmuligheder. Du kan derfor i høj grad selv bestemme, hvordan du vil matche den med både rummet, hvor den skal placeres, og resten af interiøret og indretningen.
 

Køb din nye chaiselong sofa på føtex.dk

Har du bestemt dig for en sofa, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Vi sørger så for, at du får den leveret direkte hjem til dig på din adresse. Du har naturligvis som altid ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde dit køb.