Hjørnesofaer

Med en af vores flotte hjørnesofaer, får du et møbel, der bringer såvel komfort som dejlig atmosfære ind i boligen, hvad enten du har masser af kvadratmeter eller knapt så mange at boltre dig på.

Hjørnesofaen er en central del af indretningen

Det er ikke uden grund, at hjørnesofaen er gået hen og blevet så populær, som den er. Den fås i så mange modeller og design, at uanset hvad du leder efter, så finder du en løsning, der matcher dit behov – og din boligindretning. Vi udvider løbende med nyheder af høj kvalitet fra førende producenter, så du altid har et opdateret sortiment af lækre sofaer at vælge mellem.
 

Tre grunde til at vælge en hjørnesofa

  • Fås i flere udgaver, design, materialer og farver
  • Der er siddepladser til mange personer og masser af plads til at slænge sig alene
  • Findes i flere størrelser og er derfor velegnet til både større og mindre rum

Det er de færreste, der kan forestille sig ikke at have en dejlig sofa i stuen. Den er det samlende punkt, når der skal hygges med familien og vennerne eller slappes af med en god bog, et dejligt håndarbejde, en spændende film eller et sjovt spil.
 

Komfort og velvære i en praktisk hjørnesofa

Forudsætningen for, at du kan føle dig godt tilpas, når du vil nyde lidt alenetid eller samvær med andre, er selvfølgelig, at du sidder godt. Vælger du en af vores hjørnesofaer er du ikke kun garanteret en komfortabel siddeplads. Uanset, om du vælger en lille hjørnesofa eller en stor hjørnesofa bidrager den æstetisk, praktisk og funktionelt til rummet.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Vi har samlet nogle punkter, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej.

  • Model: Hvad enten du foretrækker en højre- eller venstrevendt model, eller du ønsker en vendbar sofa, så har vi det her i onlineshoppen. Du kan få netop den udgave, som passer præcist til rummet.
  • Chaiselong: Ønsker du at opgradere på komfortfronten, er en hjørne-sofa med chaiselong et oplagt valg.
  • Komfort: Tjek sædebredde, sædehøjde og sædedybde under ”specifikationer” for optimal komfort.
  • Betræk: Det er ikke ligegyldigt, hvilket betræk der er på din nye hjørnesofa. Det har nemlig både en æstetisk og en praktisk betydning. Det gælder i forhold til materiale, farve, slidstyrke, pleje og vedligeholdelse. Vil du gerne gøre din sofa endnu mere personlig, så læg nogle unikke pyntepuder i den.