Dagligstue

Din stue er et vigtigt rum i hjemmet, da det er her man slapper af og hygger med familie og venner. Hvad enten du leder efter en ny sofa, sofabord eller anden indretning til din stue, finder du det her.

Bliv inspireret i din boligindretning

Mangler du inspiration til at indrette resten af boligens rum? Se alle vores bolig guides lige her, og få flere bud på, hvordan du kan indrette dit hjem.

Få idéer til indretning af stuen

På føtex.dk har vi en masse gode idéer til, hvordan du kan indrette din stue. For vi har nemlig et kæmpestort udvalg af alt, hvad du skal bruge til at indrette stuen. Så  gå på opdagelse i vores store sortiment og få en masse idéer til at indrette din stue. 
 

Tre gode grunde til at købe en ny stue

  • Du skaber et hyggeligt afslapningsrum i hjemmet for hele familien
  • Med tæpper og puder kan du skabe en behagelig og hjemlig stue 
  • Du kan sætte dit personlige præg på din stue med nye farver
     

Sådan indretter du din stue

Det vigtigste formål for din stue er, at den er et rum, der indbyder til afslapning og hygge, hvor der er plads til hele familien. 

  • Sofaen: Hvor stor er din stue? Har du plads til den helt store hjørnesofa? Eller er det indretning af den lille stue, der står på programmet, så er det måske bedre med en tomandssofa og et par puffer til at øge antallet af siddepladser?
  • Sofabordet: Et sofabord skal der til, hvis I skal indtage mad og drikke i sofahjørnet. Men om det skal være rundt eller firkantet er et spørgsmål om plads og om smag.
  • Tæpper: Er din stue meget stor kan du lave flere hyggeområder. De kan ”adskilles” ved at lægge et tæppe under hvert arrangement, så du får flere rum i rummet.
  • Belysning: Lamper er også en vigtig del af indretningen, og det er vigtigt at overveje lampens funktion. Skal den blot være til hygge, eller skal du kunne arbejde eller læse ved lyset?


Find alle møblerne til indretning af din stue i udvalget herover.