Skænke

Skænke til alle rum i hjemmet – vælg mellem høje eller lave modeller og brug den praktiske overflade til servering, pytegenstande eller som bordplade. Se mere i vores online udvalg herunder på føtex.dk.

Flotte skænke i god kvalitet

Opbevaringsløsning til servicet i stuen, serveringsplads til spisebordet eller skabe til soveværelse og entré – skænke er ofte oversete, men uundværlige møbler til opbevaring i hjemmet. Vælg med låger, skuffer eller hylder for den optimale løsning til din boligindretning.
 

Tre gode grunde til at vælge en skænk:

  • Elegant opbevaringsløsning med skabe, skuffer eller hylder
  • Anvendelige i hele hjemmet til opbevaring og afsætningsplads
  • Findes i alle stilarter, farver og materialer til din indretning

Stort som småt opbevares elegant i skuffer, skabe eller på hylder i skænke. Du kan bruge det praktiske møbel i alle rum til både opbevaring og ekstra afsætningsplads. Alle stilarter findes i det store udvalg herover - både de mere klassiske modeller og et udvalg af moderne skænke til indretningen.
 

Hvordan kan du bruge din skænk?

Der er ikke mange begrænsninger for, hvor i hjemmet du kan bruge en skænk. Og du kan bruge den til mange forskellige formål.

  • Til opbevaring egner en skænk sig til både de ting, der skal være synlige og ikke-synlige. Vælg skænke med skuffer til værelset til opbevaring af sokker og undertøj eller til entréen til huer og halstørklæder. I soveværelset kan en lille skænk med fordel også fungere som natbord med opbevaring. 
  • Som rumdeler er de fleste skænke velegnede på grund af den lave højde. For at kunne bruge en skænk som rumdeler skal du være opmærksom på at vælge en fritstående model med en præsentabel bagside. Skænke, der er lavet til at stå op ad vægge, har sjældent pæne bagsider. 
  • Ekstra afsætningsplads kan være relevant både i entreen, i køkkenet og på hjemmekontoret. Fordelen ved skænke er, at de har en overflade, der er velegnet til at lægge nøgler på i entreen, til buffet i køkkenet eller til ekstra papirer og åbne mapper på hjemmekontoret. 

Vælg en skøn skænk til opbevaring i dit hjem fra vores udvalg her på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.