Køb fladskærms TV her

På føtex.dk har vi et stort og spændende udvalg af fladskærms TV, hvad end du er på jagt efter prisvenlige modeller eller fladskærme med den nyeste teknologi og fede features. I udvalget herunder finder du bl.a fladskærme med 4K og 8K UHD, QLED, OLED og NanoCell fra kendte tv-producenter med fantastisk billedkvalitet.

 

Fladskærms TV – køb nyt TV billigt på føtex.dk

På føtex.dk tilbyder vi et stort udvalg af nogle af de bedste fladskærms TV på markedet til gode priser. Her finder du både billige fladskærme til køkkenet eller soveværelset og fladskærme med den aller skarpeste billedekvalitet fra nogle af de bedste producenter på markedet for den helt store TV og filmoplevelse i stuen.

Vi har hele tiden fingeren på pulsen og er derfor altid først med det nyeste. Tilmed til en god pris. For hos føtex køber vi stort hjem direkte fra de førende TV-producenter. Det giver dig ekstra gode priser på dit nye TV, når du handler hos os. Blandt vores udvalg, kan du bl.a. finde fladskærme fra disse populære TV-producenter:

 

Moderne fladskærm, der kan det hele

Et TV i dag er ikke helt, hvad et TV var for bare 10 år siden. Netop i disse år sker der en rivende udvikling på TV-markedet. For i dag er det gamle husalter i stuen ikke længere bare et sted, hvor vi ser flow-TV. Det er blevet et sandt mediecenter, der fungerer som samlingspunkt for hele familien, uanset om vi vil se streamingtjenester, spille Playstation eller tjekke de forskellige familiemedlemmers billeder ud fra ferierejsen. Det stiller nye krav til TV’et, ikke bare når det handler om tilslutningsmuligheder, men også når det kommer til indbygget funktionalitet. Det hele skal være indbygget i fjernsynet, inkl. internetadgang og mulighed for at modtage tv i det seneste sendeformat. Foruden flow-TV med alle de almindelige tv-kanaler man kan se, skal et nyt TV til underholdning af hele familien i hjemmests dagligstue nemlig også helst kunne vise streamingtjenester såsom Netflix, Viaplay og HBO. Mange af fladskærmene i vores sortiment er Smart TV med indbygget mulighed for streaming. Forelsker du dig i en model uden, kan enheder til streaming såsom Apple TV og Chromecast tilkøbes ved siden af, som du nemt kan tilslutte dit nye fladskærmstv og begynde streamingen af alle dine yndlings film og serier.


Skærmteknologi

Når det kommer til valg af TV, har skærmteknologien selvfølgelig også stor betydning for valget. På føtex.dk finder du bl.a. UHD i 4K og nu også i 8K, QLED og  OLED fladskærm. Gå på opdagelse de populære Philips Ambilight TV, der kaster skærmfaven op på væggen bag fladskærmen for den mest medrivende tv-oplevelse, Samsungs populære QLED fladskærm med knivskarpe billeder og knald på farverne. Oplev også Neo QLED, der tager TV oplevelsen op på et endnu højere niveau med avanceret 8K opskaleringsteknologi, der giver stor detaljerighed, levende farver med uovertruffen sorthed og fantastisk lydkvalitet. Eller oplev LG TV med NanoCell teknologi, der består at et filter af nanopartiker, som absorberer overskydende lys for en virkelighedstro farvegengivelse.


Tre grunde til at vælge et TV hos føtex:

  • Stort udvalg af TV i alle størrelser med den nyeste TV-teknologier
  • Vi fører alle de populære mærker til skarpe priser
  • Altid fantastisk kundeservice

Skal fjernsynet stå på en fod på kommoden, eller skal det op og hænge på væggen med et vægbeslag? Så kan du med fordel tage et kig på vores brede udvalg af TV-ophæng. Når TV'et er kommet op på væggen kan det let rengøres med en helt tør mikrofiberklud for at pudse skærmen fri for pletter og fedtfingre. Husk aldrig at bruge vand på dit elektronik. 

Skal du have nyt fladskærms TV i 2023?

Er dit fjernsyn købt før 2011, er der ekstra god grund til at holde øje med de skarpe priser på TV hos føtex. For i april 2020 skiftede Danmark til en ny sendestandard for antennebaseret TV. Den hedder DVB-T2. Skiftet gælder for alle antennebaserede tv-kanaler. Både dem som udsendes af DR og TV2, og de betalingskanaler, der distribueres af Boxer. Så vil du undgå sort skærm fra 2020, skal du sikre dig at dit eksisterende fjernsyn kan modtage DVB-T2. Kan det ikke, har vi masser af TV, du kan vælge imellem. Alle nye fjernsyn understøtter det fremtidige sendeformat herhjemme. Så køb nyt TV nu og vær sikker på at kunne se antennebaseret TV i fremtiden!
 

Køb dit nye fladskærms TV på føtex.dk

Hos føtex finder du alle de nyeste og mest moderne TV-apparater, som understøtter alle de nye teknologier, skærmopløsninger, tilslutningsmuligheder og de nyeste sendeformater. Så uanset hvilken form for fjernsyn, du er på jagt efter, finder du det her. Har du fundet dit nye TV? Så bestiller du det nemt og hurtigt på føtex.dk. Husk altid at holde øje med føtexs avisen og vores aktuelle priser på fladskærms TV online. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.