Køb billigt fladskærms TV her

Find dit nye TV her på siden. De findes i mange forskellige farver og designs, og du finder altid et stort udvalg af TV med de nyeste teknologier såsom Ultra HD, QLED, OLED og Smart TV. Så vi har med garanti også et til dig!

Fladskærms TV – køb nyt TV billigt på føtex.dk

Et TV i dag er ikke helt, hvad et TV var for bare 10 år siden. For i dag skal TV’et helst kunne vise streamingtjenester og ikke bare gammeldags flow-TV. Gør et godt TV køb billigt online hos føtex.dk, hvor du finder et bredt udvalg af elektronik.


Tre grunde til at vælge et TV hos føtex:

  • Stort udvalg af TV i alle størrelser
  • Vi fører alle de populære mærker
  • Altid fantastisk kundeservice
     

Hos føtex finder du alle de nyeste og mest moderne TV-apparater, som understøtter alle de nye teknologier, skærmopløsninger, tilslutningsmuligheder og de nyeste sendeformater. Så uanset hvilken form for fjernsyn, du er på jagt efter, finder du det her.

Vi har hele tiden fingeren på pulsen og er derfor altid først med det nyeste. Tilmed til en god pris. For hos føtex køber vi stort hjem direkte fra de førende TV-producenter. Det giver dig ekstra gode priser på dit nye TV, når du handler hos os.


Slut med gammeldags TV

Netop i disse år sker der en rivende udvikling på TV-markedet. For i dag er det gamle husalter i stuen ikke længere bare et sted, hvor vi ser flow-TV. Det er blevet et sandt mediecenter, der fungerer som samlingspunkt for hele familien, uanset om vi vil se streamingtjenester, spille Playstation eller tjekke de forskellige familiemedlemmers billeder ud fra ferierejsen. Det stiller nye krav til TV’et, ikke bare når det handler om tilslutningsmuligheder, men også når det kommer til indbygget funktionalitet. Ingen gider nemlig have et hav af bokse stående rundt om fjernsynet længere til f.eks. parabolmodtagelse, streamningtjenester og så videre. Det hele skal være indbygget i fjernsynet, inkl. internetadgang og mulighed for at modtage flow-TV i det seneste sendeformat.


Skal du have nyt TV i år 2020?

Er dit fjernsyn købt før 2011, er der ekstra god grund til at holde øje med de gode tilbud på TV hos føtex. For i april 2020 skifter Danmark til en ny sendestandard for antennebaseret TV. Den hedder DVB-T2. Skiftet gælder for alle antennebaserede tv-kanaler. Både dem som udsendes af DR og TV2, og de betalingskanaler der distribueres af Boxer. Så vil du undgå sort skærm fra 2020, skal du sikre dig at dit eksisterende fjernsyn kan modtage DVB-T2. Kan det ikke, har vi masser af TV, du kan vælge imellem. Alle nye TV understøtter det fremtidige sendeformat herhjemme. Så køb nyt TV nu og vær sikker på at kunne se antennebaseret TV i fremtiden!