Samsung TV – fantastisk billedkvalitet og design

Få knivskarpe billeder og flot design med et lækkert Samsung TV. Forvandl stuen til en hjemmebiograf – den høje billedopløsning vil tage din TV-oplevelse til nye højder. Desuden giver Samsungs Smart TV adgang til apps og streamingtjenester. Så find dit Samsung TV i udvalget herunder.

Samsung TV – dynamiske billeder og ny teknologi

Samsung TV kommer i flere størrelser og prisklasser, men går aldrig på kompromis med hverken teknologi eller høj opløsning. Samtidig passer det stilrige og tynde design perfekt i små såvel som store stuer. Oplev Samsungs populære QLED fladskærme i vores udvalg, der har knivskarpe billeder og knald på farverne.

Tre grunde til at vælge et Samsung TV:

  • Fantastisk billedkvalitet, der forvandler din stue til en hjemmebiograf
  • Lækkert slim-design til ophæng eller fod
  • Smart TV giver adgang til streamingtjenester, apps og spil

Er du træt af tv’er, der stjæler kvadratmeterplads, er Samsung TV løsningen på dine mange bekymringer. Med et Samsung TV får du dynamiske billeder i stilrent og tidløst design samt adgang til streamingtjenester, apps og timevis af leg.

Tag ikke fejl af det smalle design – Samsung TV er fyldt med ny teknologi, der gør fjernsynsoplevelsen endnu bedre, når der først streames fodbold eller storslåede Hollywood-film. Designet er lækkert og intuitivt fra inderst til yderst, hvilket gør det let at navigere rundt i fjernsynets mange funktioner.
 

Hvilket Samsung TV skal du vælge?

Når du skal vælge dit næste Samsung TV, er der flere ting, du bør være opmærksom på – heriblandt dine behov. Er du for eksempel til high-tech og vilde funktioner, eller vil du blot zappe mellem dine sædvanlige kanaler?

Svaret på dine mange spørgsmål afhænger i høj grad af dine behov, men også dit budget.

Vil du have del i fremtidens mange glæder, er Samsung SMART TV den optimale løsning. Tv’ets opløsning er fire gange højere end et almindeligt Full HD tv, hvilket vækker selv de mindste detaljer til live, samtidig med at du let og enkelt kan tilslutte din telefon og få adgang til streamingtjenester takket været Smart Hub.

Når du køber fjernsyn, lyder en god tommelfingerregel – jo højere opløsning og størrelse, jo kortere afstand har du brug for mellem dig og dit tv. Samsung TV kommer i flere forskellige tommer, så du kan være sikker på at finde den helt rigtige størrelse.

Sidst, men ikke mindst, er det en god idé at overveje, om du får brug for et diskret tv-ophæng til at montere dit nye fjernsyn.
 

Køb dit Samsung TV her på føtex.dk

Når du har haft alle spørgsmålene oppe at vende, skal du blot beslutte dig for, hvilket Samsung TV du vil købe. Hold øje med føtex avisen, som vi løbende opdaterer med skarpe priser på Samsung TV.