Samsung QLED

Der sker hele tiden noget nyt inden for teknologien, og især når det gælder TV-apparater, vil mange af os have det bedste. Med et Samsung QLED-TV får du det bedste af det bedste, og dets tynde og farvemættede skærme er oplagte i enhver stue. Se udvalget herunder.

Samsung QLED-tv giver skarpe billeder

LED-skærmene er kendt for deres krystalklare billede og knivskarpe farver. QLED bygger videre på den teknologi og tager den til et højere niveau, så du kan følge dit favorithold eller se din yndlingsserie helt klart på dit fladskærms TV, selv på den mest solbeskinnede sommerdag. 
 

Tre grunde til at vælge et QLED-tv fra Samsung:

  • Du får et knivskarpt billede og ultraklare farver
  • Det er et lækkert og stilrent design i høj kvalitet
  • Se tv, når solen skinner ind, uden at trække for
     

Fjernsynet er midtpunktet i indretningen i langt de fleste stuer, og ligesom vi er glade for at have en lækker sofa og smuk belysning, så vil vi heller ikke gå ned på udstyr, når det kommer til vores tv. 

Med et Samsung QLED-tv får du et æstetisk design, et superskarpt billede og klare farver – lige meget, hvor store vinduer du har. Tv’et kan selv regulere kontrasterne og skrue op for farverne, så du altid får den bedste oplevelse. Blandt udvalget på siden finder du også Samsung fladskærme med Neo QLED teknologien, der tager TV oplevelsen op på et endnu højere niveau med avanceret 8K opskaleringsteknologi, hvilket bidrager til stor detaljerighed, levende farver med uovertruffen sorthed og fantastisk lydkvalitet. 
 

Sådan finder du det rette Samsung QLED-tv

Der findes mange forskellige fladskærmsmodeller, og det kommer for så vidt mest an på, hvad du synes passer bedst i netop din stue, eller hvor du ellers ønsker at have et tv. 

  • Lille skærm: En skærm i en mindre størrelse kan være en rigtig god løsning, hvis du skal bruge dit tv i et rum, hvor der ikke er meget plads. Det giver en god og intens oplevelse – uden at blive for overvældende.
  • Stor skærm: Har du et stort rum, som en stue eller lignende, så er de store skærme et oplagt valg. Med en større skærm kan du følge med fra hele rummet uden at gå glip af detaljerne. 
     

Se det store online udvalg herover på føtex.dk, og lad dig friste af din favorit allerede i dag! Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.