TV-ophæng

Med et TV-ophæng får du en elegant løsning til at hænge dit TV op på væggen, uden at det tager alt pladsen i stuen. Se hele vores udvalg her på siden.

Smart ophæng til tv

Mange vælger at få fladskærmen monteret på væggen med et tv-ophæng, hvilket gør vægbeslag til et af de mest populære tv-tilbehør der findes. Moderne tv’er er smarte og elegante at se på, og de må gerne få hæderspladsen på væggen.


Tre grunde til at vælge et tv-ophæng:

  • Du kan skabe mere luft og plads i rummet ved at hænge fladskærmen på væggen.
  • Flere tv-ophæng har tilt- eller dreje funktion, så du ikke sidder skævt ift. Skærmen.
  • I mindre rum som sove- eller børneværelser kan du vælge ophæng til loftmontering.

 

Som nævnt findes der tv-ophæng til alle typer fladskærme, og selv de helt store skærme kan komme op at hænge. I denne kategori finder du også ophæng til højtalere, så du kan få en komplet løsning til hjemmebiografen. Et tv, der hænger på væggen, giver alle bedre mulighed for at se skærmen, og samtidig hænger det i sikkerhed for små pilfingre.
 

Hvilket tv-ophæng skal jeg vælge?

Det er vigtigt, at du vælger et ophæng, der passer til størrelsen og vægten på dit fladskærms-tv. Derudover skal du sikre dig, at væggen er egnet til at bære et tv. Alternativt kan du hænge fjernsynet i loftet, hvilket kan være en smart løsning, specielt hvis du vil se tv, når du ligger i soveværelset. 


Her er 3 gode råd, når du skal vælge det rigtige TV-ophæng:

  • Vælg drejefunktion, hvis du vil kunne se skærmen, uanset hvor i stuen du sidder
  • Find et ophæng, der modsvarer skærmens størrelse og vægt
  • Ophænget skal passe til afstanden mellem monteringshullerne bag på fjernsynet

 

Hvis du stadig er i tvivl om et tv-ophæng, er den rette løsning for dig, så tag et kig på vores store sektion med tv-borde, som måske også kunne være en mulighed.