82 - 86 tommer tv

Elsker du film og serier? Med 85" TV får du følelsen af at være i biografen, selvom du er hjemme i stuen. Få alle detaljerne med hvad enten du ser film, serier eller vigtige sportskampe. Se vores udvalg herunder.

Få din egen hjemmebiograf med et 85″ tv!

Er du vild med film og serier? Elsker du at følge med i alle de vigtigste sportskampe? Med et 82, 85 eller 86 tommer tv er du sikret den allerbedste kvalitet og de allerbedste tv-oplevelser. Så du kan invitere alle vennerne i biografen – i din stue!
 

Tre grunde til at vælge et 85-tommer tv:

  • Få den komplette biografoplevelse med en kæmpe skærm i høj kvalitet.
  • Lev dig fuldstændigt ind i film, serier, sport og spil og få alle detaljer med.
  • Invitér familien og alle vennerne på besøg, og hold de vildeste filmaftener.

 

Med et 85-tommer fladskærms tv behøver du ikke længere tage i biografen for at se film. Den store skærm gør det nemt at få alle detaljerne med. Oplev sportskampe, som om du virkelig stod på stadion! Og når hele familien samles, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt alle kan se.
 

Hvad bør du overveje, når du køber et 85″ tv?

Når du skal finde det rigtige tv, kan du overveje følgende:

  • Smart TV eller ej? Med et Smart TV får du direkte adgang til apps og streamingtjenester på tv’et. Det er nemt, og så slipper du for at bøvle med ledninger. Alternativt kan du overveje at investere i en mediestreamings-enhed.
  • Placering? Når du vælger en skærm på 82″ eller større, er det vigtigt, at du har plads nok. Sørg for at du kan sidde mindst 2 meter fra skærmen for at få mest muligt ud af den.
  • Lyd? Når du vælger at investere i så lækkert et tv, er det vigtigt, at du også har den rigtige lyd. Kig evt. i vores store udvalg af højtalere til hjemmebiografen.

 

Her på føtex.dk har vi et stort udvalg af 85-tommer tv’er til gode priser. Find dit nye tv allerede i dag!