DVD film & TV serier

Elsker du nostalgien ved at se film og serier, som du bare hiver frem fra hylden? Opdatér samlingen med vores mange spændende film og serier. Vi har noget for hele familien. Dermed behøver du ikke streamingtjenester, og du opdaterer let samlingen af de film og serier, du allerede har derhjemme.

Kom ned i gear til gode film og serier

Dine yndlingssnacks, en behagelig sofa og godt selskab. Hvad mere kan man ønske sig en hyggelig aften? Det skulle da lige være en god film eller serie i fjernsynet. Begge dele får du heldigvis på føtex.dk. Vi har nemlig en masse populære TV-serier og film til både store og små.

Fordele ved at have dine egne TV-serier og film er:

  • Du betaler ikke for et abonnement hver måned
  • Du har altid adgang til din yndlingsfilm eller serie
  • Du oplever nostalgien ved at hive en DVD frem
     

På føtex.dk opdaterer vi løbende udvalget af populære serier og de nyeste film. Det betyder, at du ikke behøver tilmelde dig eksempelvis Netflix for at se en nyere TV-serie eller film. Så kig vores store sortiment igennem. Bagefter kan du invitere venner eller familie over til popcorn og hygge foran fjernsynet.

Få god lyd til dine film og serier i fjernsynet

Selv den bedste film eller serie bliver en tam oplevelse uden god lyd. Hvis din højttaler for eksempel skratter, så bliver du hurtigt forstyrret og irriteret. Den samme følelse får du formentlig også, hvis du skal skrue helt op, fordi højttaleren ikke er effektiv.

Dette vil du naturligvis gerne undgå. Så hvorfor ikke tage din film og serie til næste niveau hjemme i stuen? Det kan du for eksempel gøre med en soundbar. Her er der tale om en yderst populær og aflang højtaler, som du placerer lige under fjernsynet.

Fordelen ved en soundbar er, at den lader dig opleve lyden fra filmen og serien mere intenst end fjernsynets indbyggede højttalere. For dig betyder det en mere autentisk oplevelse af at sidde i din egen private biograf derhjemme. Gå på opdagelse i vores udvalg af soundbars, og find den, der passer til dig.