DVD Film

Mangler du lidt god underholdning til filmaftenen? På føtex.dk kan du lade dig inspirere af en stor samling af diverse DVD-film med noget for enhver smag. Uanset om du er til drama, action, komedie, animation eller noget helt andet, finder du film på DVD for hele familien.

Sæt en god DVD-film på, og skru op for hyggen

Er der noget mere hyggeligt end en fælles filmaften, hvor hele familien eller vennegruppen er samlet foran TV’et? Med en god DVD-film, lidt snacks og en smule at drikke er det nærmest garanti for en fantastisk aften i godt selskab. Ligeledes kan en film på DVD være din eller jeres redning, når vejret holder en indenfor, og mest af alt har lyst til at varme sig med sin dyne og lidt filmunderholdning på skærmen. 

Det er så sandeligt oplagt at sætte en DVD-film på, når I skal hygge sammen, eller når du blot har brug for lidt “mig tid”. På føtex.dk går du bestemt ikke ned på muligheder for at sikre aftenen og hyggen med en skøn DVD-film.

Opdag film på DVD for både store og små

Mangler du nogle film, som du kan putte i din DVD-afspiller? Så er du landet det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig en enorm samling af diverse film på DVD - og vi har helt sikkert en film, som falder i netop din og resten af familiens smag. Vores storfilmsamling på DVD inkluderer en lang række forskellige filmgenre og temaer. Gå derfor på opdagelse, og find forskellige typer film såsom:

  • Dragende animationsfilm for børn
  • Grufulde gyserfilm
  • Fortryllende fantasyfilm 
  • Hæsblæsende actionfilm 
  • Intense dramafilm
  • Latterfremkaldende komedier
  • Superheltefilm i bedste blockbuster-stil
  • Spændingsfyldte spionfilm


Hvilken film skal du se i weekenden? Står den på en elsket klassiker, en anderledes filmoplevelse eller måske en spritny film, der er landet direkte fra biograferne? Uanset om du er på udkig efter de nyeste DVD udgivelser, eller ønsker at gense dine favoritter på DVD, finder du med al sandsynlighed den perfekte film for dig lige her på føtex.dk.