DVD afspillere & Blu-Ray afspillere

Køb din DVD-afspiller her på siden, hvor du både finder DVD-afspillere, DVD-optagere og Blu Ray-afspillere til en god pris fra alle de kendte mærker. Se vores sortiment og find det du mangler på føtex.dk.

DVD og Blu-Ray afspillere

Få den ultimative filmoplevelse og hyggelige biografstemning derhjemme. Verden er mere digital end nogensinde før, men det betyder endnu ikke, at den klassiske dvd afspiller er uddød. Der er nemlig stadigvæk noget ganske særligt ved at sætte en dvd på og være begrænset af den samling af dvd’er, som man har stående hjemme på reolen.

 Tre grunde til at vælge en DVD eller Blu-Ray afspillere på føtex.dk:

  1. Underholning som i biografen
  2. Optag og se favoritprogrammer som det passer dig
  3. Stort udvalg af mange forskellige modeller - hvad er dit behov? 


Sommetider kan det være rart at være begrænset af sine valgmuligheder frem for at kunne streame en hvilken som helst film eller serie, der findes på verdensplan. Ved at tænde for en dvd afspiller og sætte en bestemt film på sikrer du dig også, at børnene ikke får forvildet sig ind i nogle af internettets mærkelige afkroge, som det ellers nemt kan ske, når du lader dem streame gennem YouTube eller andre tjenester online via eksempelvis tablet eller computer.

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige dvd afspillere og dvd optagere samt blu ray optagere, der lader dig optage dine favoritprogrammer på TV for derefter at se dem senere, når det passer ind i hverdagen. Det kan samtidig være en god måde for dig at sikre, at du altid har juniors yndlingstegnefilm optaget og klar – også når Ramasjang eller de andre børnekanaler på TV ikke har noget at tilbyde. Køb en dvd afspiller eller dvd optager online hos føtex.dk, og invester i samme ombæring i nye film og TV-serier, så I har noget for enhver smag at sætte på – både når børnene ser film alene på dvd afspilleren, og når de voksne ønsker at være med.

Køb din nye dvd afspiller online hos føtex.dk

Måske virker det som et skridt tilbage teknologisk, når du overvejer at investere i en dvd afspiller. En dvd afspiller er dog netop en investering i mere kvalitetstid for hele familien, hvor I bruger mindre tid på at finde ud af, hvad I skal se, og I i stedet hygger jer sammen uden afbrydelser fra streamingtjenesternes reklamer. 

Samtidig fristes ingen til lige at tjekke Facebook undervejs, fordi computeren eller tabletten er åben og måske løbende kommer med notifikationer. Det kan en god, gammeldags dvd afspiller slet ikke, og det er bestemt en del af charmen ved den.

Hvad enten du mangler en dvd-afspiller eller en blu-ray afspiller kan du på føtex.dk finde et bredt udvalg, så du kan se en masse gode film og serier. Med kendte mærker som Philips og Samsung, og de forskellige modeller og prisklasser, har vi med sikkerhed noget der matcher dit behov. Se vores sortiment og find det du mangler på føtex.dk.

Bestil i dag, og glæd dig til mange gode stunder alene eller sammen med venner og familie, når de gamle dvd’er igen kommer i brug. Læg din foretrukne dvd afspiller i kurven, og gennemfør din ordre ved betaling. Så pakker vi din ordre, så hurtigt vi kan, og sender den afsted til dig med det samme!