iPad & tablets

Hos føtex finder du et stort udvalg af tablets. Her på siden kan du bl.a. vælge mellem de populære iPads og Android tablets til gode priser. Se dem alle her på siden og køb din nye tablet allerede i dag.

Tag din iPad eller tablet med på farten

En tablet fungerer som en mini computer. Den fylder ikke meget i tasken, og er derfor perfekt at have med på farten. Brug den på studiet, eller tag den med på dine lange ture med offentlig transport, så du har lidt underholdning til at fordrive ventetiden med.

I vores udvalg finder du bl.a.:

  • Apple iPads
  • Android tablets
  • Lenovo tablets

 

De fleste har allerede en smartphone af den ene eller anden slags i lommen, der fungerer som en minicomputer. Til trods for at mobilen er uundværlig for mange og allerede kan det meste, kan en tilføjelse af en tablet eller iPad til hjemmets elektronik stadig tilbyde noget ekstra og større anvendelsesmuligheder. Brug f.eks din tablet til at streame serie i sengen eller sommerhuset, hvor du får en større skærmflade end på din mobil.

En tablet er også særdeles brugbar, hvis du er storforbruger af bøger. I dag findes der allerede et vælg af tjenester, der tilbyder et stort online udvalg af bøger, der kan læses på tablet. Disse kan selvfølgelig også læses på mobilen, men grundet den større skærmflade på tabletten, er denne langt mere behagelig at læse på. Køber du tilbehør såsom tastatur, er en tablet eller iPad også ideel at bruge til studie og tage noter på under undervisningen, da den fylder minimalt i tasken.

Her på siden finder du både iPads og tablets til alle behov, og du kan nemt klikke din nye tablet og andet elektronik hjem på bare få minutter. Vi tilbyder tablets fra de bedste udbydere på markedet som Apple, Lenovo, Samsung og Huawei. Du er dermed garanteret en tablet af høj kvalitet, når du vælger at købe din tablet online hos os. Afhængigt af hvilken tablet du vælger, kan de have forskellige styresystemer. Du kan læse meget mere om de enkelte tablets og deres operativsystemer, skærmstørrelse, processor og lagringringskapacitet (GB) under hvert produkt specifikationer

Tablets til børn

Tablets bliver stadigt mere og mere populære blandt både unge og ældre, og det er efterhånden de færreste børn, der ikke kan navigere på den karakteristiske touchskærm. Vil du også være med på moden, kan du nemt og hurtig bestille en tablet online her fra sortimentet. Du kan vælge mellem vores mange iPads, Lenovo tablets eller Samsung tablets. Mangler du beskyttelse til din tablet, finder du også iPad cover til børn i vores sortiment af tilbehør.

Almindelig computer eller tablet?

Er du mere til almindelige computere frem for tablets? Så har vi også et bredt udvalg af både stationære computerebærbare computere og gaming computere i sortimentet. Drømmer du om en form for hybrid mellem en bærbar computer og en tablet, så kan du også med fordel tage et kig på vores udvalg af 2i1 og touch computere. De kombinerer det bedste fra begge verdener i én samlet maskine - vælg den tablet eller computer, der passer bedst til dine behov, og glæd dig til at modtage den inden for få dage.

Hav udstyret i orden - husk tilbehøret til din tablet

Pas ekstra godt på din tablet med det rigtige udstyr. På føtex.dk har vi et stort udvalg af tablettilbehør så du kan værne om din nye tablet eller iPad. Du kan med et cover og skærmbeskyttelse tage de rigtige forholdsregler ift. beskyttelse af din tablet. Med de rigtige kabler og opladere kan du værne om tablettens indre, altså dens batteri, og muligvis forlænge levetiden af den.

Hvis du er storforbruger af din iPad eller tablet, kan du også overveje behovet for et tastatur til din tablet. Med et tastatur kan du bruge den som en bærbar computer, og dermed få mest muligt ud af den.

Køb din nye iPad eller tablet online på føtex.dk

Der er intet som nyt elektronisk legetøj i form af en splinterny tablet med mange funktioner. Tag dig god tid til at vælge den tablet, der matcher dine ønsker. Uanset hvad får du altid ubegrænset returret på alle tablets.

Du kan derfor trygt købe din nye tablet online hos os. Læg din bestilling i dag og glæd dig til, at din nye tablet lander hjemme hos dig, hvor du kan tage den i brug med det samme og hente alle dine yndlings apps. Hos føtex glæder vi os til at se, hvilken tablet du vælger, og til at sende den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt.