Bøger

Der er ikke noget bedre end en god og medrivende bog. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af bøger i forskellige genrer til både børn og voksne, så du kan finde en bog, der falder i din smag. Rigtig god læselyst!

Kongeord - Frederik 10. fortæller til Jens Andersen

Få fingrene i den nye bog Kongeord, der rummer Kong Frederik 10.’s personlige visioner for kongegerningen.

I denne bog fortæller Danmarks nye konge med egne ord om sine tanker og overvejelser bag kongeordet. Om sit forhold til kongerækken, danmarkshistorien, kristendommen og rigsfællesskabet. Om familien, ægteskabet og rejsen gennem livet – fra ung, modstræbende kronprins til moden mand, familiefar og monark.

Jens Andersen, forfatter til Kronprins Frederik-biografien “Under bjælken”, har lagt øre og pen til kongens ord.

Hverdagsmagi med smagseksplosioner

Når hverdagen buldrer afsted og det hele er lidt leverpostej, kan det være svært at blive inspireret til lækre aftensmåltider. Sæt krydderi på ugen med smagfulde opskrifter og hverdagsretter fra gode kogebøger. Bliv inspireret af alt fra nem aftensmad over vegetariske retter til weekenden kager og desserter.

Bøger - Spændende krimi, romantisk skønlitteratur eller en ny kogebog?

Find din næste bog på føtex.dk, hvor vi har et stort udvalg af bøger i mange genrer til både børn og voksne. Nyd bøger i fritiden eller på ferien og lad dig rive med. Hvad enten det er til dig selv eller til en gave, har vi helt sikkert noget du kan bruge.
 

Bøger er hyggelig og lærerig tidsfordriv

Bøger er og bliver populære, selvom mange har spået om, at de fysiske trykte bøger vil udgå – dette er heldigvis slet ikke tilfældet. Selvfølgelig har bøgerne ændret lidt form så de ikke kun er trykte medier; de findes nu også som lydbøger og e-bøger.

Èn af årsagerne til at de gode fortællinger eller litterære oplevelser ikke går af mode er at de giver mange hyggelige stunder, og i mange tilfælde kan man endda blive klogere, enten på sig selv eller et konkret emne. Med bøger til børn & unge, f.eks. malebøger og aktivitetsbøger, kan familien samles om at løse sjove opgaver, mens livsstilen kan optimeres med en bog fra emnet Livsstil & kogebøger. Er du mere til historiebøger og samfundsbøger, hvor du f.eks. kan lære mere om verdenskrigene, så finder du det også lige her på føtex.dk.

At købe bøger online er blevet mere og mere populært, da det har den fordel, at du i ro og mag kan lede efter din nye læseoplevelse blandt utroligt mange genrer, titler og forfattere. Når du bestiller dine nye bøger på føtex.dk søger vi for hurtig levering inden for få dage, enten helt hjem til dig, eller til din nærmeste pakkeshop.
 

Populære bøger i mange genrer af de bedste forfattere

På føtex.dk gør vi alt for at udvikle sortimentet af bøger, så du altid finder de mest populære bøger af alle de bedst anmeldte forfattere. Vi er altid hurtige, og derfor kan du forudbestille nye udgivelser, så du kun skal vente i spænding på udgivelsesdatoen. 

Er du især interesseret i dansk historie og samfund, så finder du bøger baseret på fakta i kategorien Faglitteratur & krig, mens Biografier & erindringer også tager udgangspunkt i virkelige mennesker og hændelser. Er du derimod mere til en god fiktionsfortælling, der giver dig mulighed for at forlade tid og sted, så skal du tage et kig i kategorierne, Romantik & andet skønlitteratur samt Erotiske romaner. Hvis du er på udkig efter ny inspiration til din Hobby eller Rejse, så finder du det helt sikkert også her på siden.

Leder du i stedet efter en god krimi med et spændende og nervepirrende plot, så finder du det i kategorien Krimi & spændingsbøger, hvor du kan gå på opdagelse i titler fra alle de populære forfattere. 
 

Søger du nye medrivende bøger? Så er føtex det rette sted

Vi har et stort udvalg af billige bøger, vi løbende opdaterer, så du til enhver tid kan få fingrene i medrivende læsestof til ferien eller afslapning i en god lænestol. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen. Bestil nemt og hurtigt dine nye bøger online i dag og få hurtig levering, så du er klar til at dykke ned i dit næste bogeventyr.

FAQ- Ofte stillede spørgsmål til bøger