Stegepander

Hvis du sørger for at investere i gode stegepander, vil du opleve en bedre kvalitet, hvad angår madlavningen. Gode stegepander er nemlig et must, hvis du laver mad derhjemme og gerne vil kunne servere lækre retter. 

Stegepander til ethvert formål

Vi ved hvor mange forskellige slags stegepander, der findes, og derfor har vi et kæmpe udvalg af gode stegepander til ethvert køkken. Vi har stegepander af høj kvalitet fra mærker som Anne Larsen og Jamie Oliver. Fælles for dem alle er, at det er stegepander af høj kvalitet.

Tre gode grunde til at købe nye stegepander fra føtex.dk

I en slidt stegepande har maden nemmere ved at hænge fast og brænde på, og det kan være svært at gøre dem rene efter brug. Ligeledes kan en gammel stegepande have slået sig, så den buler, og så bliver varmefordelingen skæv, så ikke alle bøfferne er færdige samtidig.

  • Undgå at din mad sætter sig fast til bunden af dine stegepander
  • Få nye stegepander, der er meget nemmere at rengøre efter brug
  • Få ens stegetemperatur over hele stegepanden med en ny pande

Sådan vælger du de rette stegepander 

En stegepande er ikke bare en stegepande, og der findes pander i forskellige materialer, størrelse og former, der alle sammen kan bruges til noget forskelligt. 

  • Wokpanden: En wokpande er en pande med ekstra høj og skrå kant. Den er især egnet til at lave wok eller andre retter med mange ingredienser med forskellige tilberedningstider og temperaturer.
  • Klassikeren: Herudover er der den klassiske stegepande, der er god til traditionel stegning – frikadeller, koteletter, fisk osv. De har en mellemhøj kant.
  • Sautérpanden: I en sautérpande kan du tilberede retter, der fylder meget – risotto, paella, spaghetti med kødboller osv.
  • Pandekagepanden: Pandekagepanden er en pande med ekstra lav kant, der er helt perfekt til at vende pandekager med. 

Derudover skal du holde øje med, om stegepanderne virker til dit komfur. Det er ikke alle stegepander, der virker med induktion, så hold øje med det, hvis du har et induktionskomfur. Tjek også materialer – støbejern, teflon – og om der medfølger låg.

Stegepande til induktion - derfor virker alle pander ikke

Med en stegepande til induktion, sker der en hel process, når panden placeres på induktionskogepladen. Det er nemlig sådan, at der under kogezonen, som tit er mærket med ringe eller et kryds, ligger en metalspole. Når panden til induktion er placeret i kogezonen, og komfuret tændes, sendes der strøm gennem metalspolen - og det er her magien opstår. Metalspolen danner nemlig et magnetfelt, som er det, der skaber den elektriske strøm i induktionspandens bund. Bunden opvarmer så hele stegepanden. Denne teknologi er hurtig og effektiv, men virker desværre ikke med alle gryder eller pander. Bunden skal nemlig være af magnetisk jern. 

Køb din stegepande på føtex.dk

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af billige stegepander i høj kvalitet. Når du køber din pande på føtex.dk, får du hurtig levering, så du straks kan komme igang med madlavningen derhjemme. Udover pander finder du også gryder i høj kvalitet, samt masser af køkkenredskaber.