Gryder

En gryde er ikke bare en gryde. Der findes gryder i forskellige størrelser lige fra suppegryder til kasseroller og i forskellige materialer, der alle egner sig til forskellige formål i køkkenet, når der skal skabes køkkenmagi.

Gryder - Det vigtigste køkkenredskab

Det er vigtigt at have gode køkkenredskaber, fordi det giver dig mulighed for at tilberede alverdens gode retter i dit eget køkken. Gryder til ethvert formål er vigtigt. Du kan næsten ikke få for mange gryder. Både hvad det angår størrelse og type.

Tre grunde til at købe nye gryder

  • Din mad hænger ikke fast i bunden længere
  • Grydens størrelse kan tilpasses dit behov
  • Du kan få gryder til ethvert formål

På føtex.dk har vi en masse forskellige gryder fra populære mærker som Jamie Oliver og Anne Larsen. Fælles for alle mærker er, at det er gryder af høj kvalitet. 

En helt almindelig gryde med håndtag er uundværlig, når du skal lave mad. Og helst skal du have flere forskellige størrelser at vælge imellem. En stor gryde til spaghetti, eller til når I er mange, og en mindre til at koge æg i, eller hvis I kun er to hjemme.

Gryder i flere forskellige materialer 

Det er ikke kun formen på gryden, du skal være opmærksom på. Der findes nemlig også gryder i forskellige slags materialer, der alle har sit eget formål. 

  • Induktionsvenlige: Hvis du har et induktionskomfur, er det vigtigt, at du køber gryder, der egner sig til induktion. Det er nemlig ikke alle gryder, der kan bruges på et induktionskomfur.
  • Ovn-venlige: En gryde, der kan tåle at komme i ovnen, er en god investering. Så kan du sætte gryderetten direkte fra kogepladen og ind i ovnen. Husk at også håndtag skal være i et materiale, der ikke smelter.
  • Tykbundede gryder: En tykbundet gryde er god til langsomme retter, f.eks. risengrød, ægte saucer og lignende.
     

Køb gryder til induktion på føtex.dk

Find perfekte gryder i vores store sortiment og bestil i dag – vores sortiment af gryder består af gryder i høj kvalitet, der vil kunne holde i mange år frem. Du finder alt fra tykbundede gryder over gryder til induktion. Bestiller du gryder på føtex.dk, kan du altid være sikker på hurtig levering. Udover gryder i høj kvalitet finder du også lækre pander.