Bliv klogere med faglitteratur

Kan du godt lide faglitteratur, der er spækket med fagligt indhold om et givent emne? Så er faglitteratur lige noget for dig. Med faglitterære bøger, kan du blive klogere på forskellige spændende områder, der interesserer dig.

Læs spændende faglitteratur

Er du en nysgerrig person, eller interesserer du dig for forskellige faktuelle områder? På føtex.dk finder du et fint udvalg af faglitteratur, der indeholder fortællinger og detaljer om flere virkelige begivenheder i eksempelvis verdenshistorien. Du kan blandt andet finde faglitteratur om krige samt uforglemmelige historiske hændelsern både i og udenfor Danmark, der altid vil være en del af verdenshistorien.

Hvis du ikke har interesse i historiske begivenheder, så kan du også finde faglitteratur, der omhandler andre interessante områder. Fagliteratur kan være alt fra naturvidenskab til fysisk til bøger omhandlende økonomi og ledelse. Er du nysgerrig på, hvad vi gemmer blandt vores sortiment af faglitteratur? Så gå på opdagelse på føtex.dk, og find din foretrukne faglitteratur.
 

Hvad er forskellen på fag- og skønlitteratur? 

Hvad er forskellen egentligt på de to hovedgenrer, og hvad kan den ene, som den anden ikke kan? Litteratur bliver typisk opdelt i henholdsvis skønlitteratur og faglitteratur. Skønlitteratur er fiktion, der er baseret på forfatterens fantasi om et fiktivt univers, der adskiller sig fra virkeligheden.

Faglitteratur adskiller sig fra skønlitteratur ved at være nonfiktion med et fagligt indhold. Det er derfor ikke baseret på forfatterens fantasi, men er derimod faktuelle beskrivelser fra det virkelige liv. Det er derfor vigtigt, at faglitteratur er faktuel korrekt, da det eksempelvis handler om historiske begivenheder, videnskabeligt verificerede sandheder, beretninger fra forskellige professioner mv. 
 

Køb bøger online på føtex.dk

Er du både draget af skøn- og faglitteratur, så kan du sagtens læse begge dele. På føtex.dk finder du nemlig en masse skønlitteratur i forskellige skønne kategorier, som du sagtens kan kaste dig over. Vi tilbyder både romantiske bøger og biografier, der også er værd at læse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om faglitteratur