Krimi & spændingsbøger

Er du vild med en god krimi, og kan du ligeledes ikke få nok af spændingen, der medfølger? Så finder du lige det, du leder efter på føtex.dk. Her tilbyder vi nemlig gode gruopvækkende krimier, som får det til at gyse i hele kroppen og få dig helt ud på sædekanten i spænding. 

Vælg mellem et væld af krimier

Kunne du godt tænke dig at fordybe dig i en god bog, der er fuld af spænding og uhyggelige detaljer? Så bør du læse en krimi, der handler om forfærdelige mord, dygtige efterforskere og farlige mordere.

På føtex.dk finder du blandt andet fantastiske krimiværker skrevet af dygtige og prisvindende forfattere fra både Danmark og udlandet, der har opdigtet spændende plots, som du ikke kan få nok af.

Er du mest til bogserier, hvor du kan følge karakterene i flere bøger, enkelte værker, der er baseret på en fiktiv krimifortælling, eller foretrækker du krimier fortalt af efterforskere og retsmedicinere fra den virkelige verden? Uanset hvilken bog du vælger, tilbyder vi krimier for enhver smag.
 

Hvad kendetegner en krimigenren?

Krimigenren er en populær genre i Danmark, som mange danskere elsker at læse. Men hvad er de typiske genretræk for en krimi? Kriminalromaner så dagens lys i midten af det 19 århundrede, hvor du kunne læse de første detektivfortællinger. Særligt fortællinger om detektiven Sherlock Holmes kom til at til at danne rammerne for kriminalromaner i Storbritannien.

En typisk krimi er en fiktiv historie om en forbrydelse, som ofte er et mord, og den efterfølgende opklaringen af mordsagen. Opklaringen bliver ofte foretaget af politifolk, efterforskere eller i sjældne tilfælde journalister, som er tilfældet i den danske krimiforfatters Elsebeth Egholms bøger. Her arbejder journalisten Dicte tæt sammen med politiet om forskellige forbrydelser.   
 

Find skønlitterære værker på føtex.dk

Er du en rigtig læsehest, der kan bruge timevis på en god bog? På føtex.dk kan du finde flere skønlitterære bøger udover krimi-genren. Her har vi blandt andet spændende biografier, erotiske bøger og kærlighedsromaner skrevet af anerkendte forfattere. Køb krimi bøger online på føtex.dk i dag og få nem og hurtig levering.