Linda Castillo bøger

Med bøger udgivet i mere end 30 lande kan Linda Castillo uden tøven kalde sig for en international bestsellerforfatter. Hendes spændingsromaner er detaljeret, spændende og med et unikt særpræg mellem det moderne samfund og den religiøse amishkultur. Du finder din næste Linda Castillo roman her på føtex.dk.

Bliv revet med i en spændingsfuld fortælling af Linda Castillo

Det er ikke uden grund, at Linda Castillo er på danskernes favoritliste over krimiforfattere. Hendes krimiromaner er nøje udført med deres persongalleri, intense plot og beskrivelser. I årene 2001-2007 skrev Castillo primært romantiske spændingsromaner, men har siden 2009 med hendes første krimiroman rykket sig mere i den genre, hvor serien om Kate Burkholder opstod.

Amish-serien handler om kriminalbetjent Kate Burkholder, der skal opklare forfærdelige forbrydelser i et amerikansk amishområde. Som et unik særpræg ulig andre krimiromaner er den spænding, som Castillo detaljeret beskriver mellem den afskårede og religiøse amishkultur og den anglo-amerikanske midtvestkultur ulig noget andet.

Nedenfor finder du kronologi for Linda Castillos Amish-serie på dansk. Så hvis du ikke har læst serien endnu eller ønsker at genlæse Kate Burkholders opklaringer, så har du mulighed for at gøre det nu.

 

Rækkefølgen for Amish-serien af Linda Castillo

1. Tvunget til tavshed (2012)

2. Bøn om tavshed (2013)

3. Bryd tavsheden (2014)

4. Meldt savnet (2014)

5. Sidste åndedrag (2015)

6. Døden venter (2015)

7. Efter stormen (2016)

8. De ugudelige (2016)

9. På afveje (2018)

10. I al hemmelighed (2019)

11. Vanæret (2020)

12. Ude i kulden (2021)

 

Hvem er Linda Castillo?

Linda Castillo er opvokset på landet i Ohio tæt på et amishområde, som har været inspirationskilde til hendes Amish-serie både ift. lokation, religion og spændingerne heraf. Siden 1985 har hun boet i Texas sammen med sin mand. Før hun blev forfatter, havde hun en fortid som finansmanager, hvor hun udover at skrive i dag har en stor passion for dyr og særligt heste. Sammen med sin mand har hun 2 hunde, 1 kat og 2 appaloosaheste.

Siden hun var barn, har hun drømt om at være forfatter og skrev allerede sin første bog som 13 årig. Drivet for hendes skrivning var glæden ved at finde på karakterer og binde spændende plots sammen i én enhed. Denne drive og produktiviteten heraf ser man også stadig i hendes voksenliv. Siden hun har besluttet sig for at være fuldtidsforfatter og har hun udgivet hele 27 romaner.