Katrine Engberg bøger

På kort tid er Katrine Engberg gået fra debutant til international bestseller med hendes velskrevne og letlæselige krimiromaner. Siden sin debut Krodillevogteren (2016) har hun forfattet flere velskrevne bind i  Kørner & Werner-serien. Find din næste krimi fra Katrine Engberg her på føtex.dk.

Bliv betaget af Katrine Engbergs krimiunivers

Det er med andre ord gået stærkt for Katrine Engberg siden hendes debut om politimakkerparret Jeppe Kørner og Anette Werner. Her bruger hun stærke karakterer og autentiske skildringer til at beskrive det københavnske miljø i en vaskeægte københavnerkrimi. Som læser følger man parrets opklaringsproces af den ene uhyggelige forbrydelse efter den anden.

Både danskerne og anmelderne er enige: Det er en fantastisk og hæsblæsende krimiserie, hvor der er uforudsete plottwists. Krimierne er selvstændige værker, hvor det ikke er nødvendigt at læse deres kronologiske rækkefølge, dog vi vil altid anbefale dette, hvis du ønsker den fulde oplevelse af Engbergs univers og hendes karakterer.

 

Rækkefølgen for Katrine Engbergs serie Kørner & Werner

1. Krokodillevogteren (2016)

2. Blodmåne (2017)

3. Glasvinge (2018)

4. Vådeskud (2019)

5. Isola (2020)

 

Hvem er Katrine Engberg?

Katrine Engberg er født i 1975 i København og er uddannet danser. Udover hendes nyere titel som forfatterinde er hun også tidligere showdanser, koreograf, skuespillerinde og sceneinstruktør. Dog har hendes primære fokus været på forfatterskabet siden debutromanen i 2016. Katrine Engberg er derudover blevet shortlistet til Den store lydbogs-pris og tre gange til både Krimimessens Publikumspris, MARTHA prisen og Årets Forfatter. Hendes bøger er solgt til udgivelse i 28 lande.