Julia Quinn bøger

Har du allerede set serien Bridgerton på Netflix? Eller har du slugt de første bind om Familien Bridgerton? Julia Quinn er forfatteren bag bøgerne om denne familie, som har ligget på New York Times’ bestsellerliste og er mildest talt blevet slugt råt af læsere – og seere – verden over. Find alle romanerne om Bridgerton på føtex.dk.

Find Julia Quinns afhængighedsskabende romaner her

I 8 binds serien Familien Bridgerton følger vi familien Bridgerton i 1800-tallets England, hvor hvert bind følger et familiemedlems kærlighedsliv og de intriger, der følger med i form af hemmeligheder, affærer, begær og den store kærlighed. 1. bind omhandler den ældste datter, Daphny, og hendes søgen efter en værdig ægtemand, og dette bliver alt sammen kun mere interessant med Hertug Simon Bassets indtræden.

De enkelte bind i Bridgerton-serien har deres egne selvstændige plots, hvormed de sagtens kan læses uafhængigt af hinanden. Dog vil vi anbefale dig, at du læser bøgerne i kronologisk rækkefølge, da du derved kan få hele den spændende fortælling om familien Bridgerton og de enkelte karakterers udvikling.

Selvom det er serien om Bridgerton, som har fået Julia Quinn på verdenskortet, har hun faktisk også skrevet en lang række af andre bogserier. Ingen af de her serier er på nuværende tidspunkt oversat til dansk, men findes kun i deres engelske originaludgave. Fælles for mange af hendes romaner er, at de har en stærk kvindelig hovedrolle og er samtidig præget af interessante plots og personligheder samt humor.

 

Rækkefølgen for Familien Bridgerton på dansk

Søger du det næste bind i Familien Bridgerton? Eller skal du til og i gang med serien? Så har vi rækkefølgen for dig lige her, så du hurtigt kan få et overblik over de bind, som du skal have købt.

1. Familien Bridgerton – Den ugifte hertug (2020)

2. Familien Bridgerton – En uventet forelskelse (2020)

3. Familien Bridgerton – En fortryllende hemmelighed (2020)

4. Familien Bridgerton – En uundgåelig længsel (2020)

5. Familien Bridgerton – Et uforglemmeligt frieri (2021)

 

Hvem er Julia Quinn?

Julia Quinn er født i 1970 og er faktisk et pseudonym anvendt af Julie Pottinger. Hun er kendt for sine populære bøger om historiske, erotiske og romantiske fortællinger og har været 19 gange på New York Times’ bestsellerliste. Før Julie Pottinger blev forfatter, læste hun både kunsthistorie på Harvard og medicin på Yale.