Jeffrey Archer bøger

Lord Jeffrey Archer har i flere årtier begejstret millioner af spændingshungrende læsere og solgt mere end 330 mio. bøger verden over. Hans bøger er præget af hans evner indenfor mesterlige historiefortællinger, plottwists og cliffhangers, der bedst kommer til udtryk i bestsellerne Clifton-krøniken, Kane og Abel-serien samt Warwick-serien. Udforsk føtex sortiment nedenfor!

Få episke fortællinger, plottwist og cliffhangers med Jeffrey Archers bøger

Jeffrey Archer har siden 1975 underholdt læsere med sine mesterlige historiefortællinger, hvor hans store gennembrud som forfatter blev med Kane og Abel-serien. Serien indeholder 3 bøger, hvor man følger to drenge, der bliver mænd og dødsfjender. Som læser bliver du hurtigt fanget og betaget af hver deres fortælling og kår i verden.

Hvad, der sikrede Archer international succes, blev med den med den historiske krønike Clifton, der indeholder alt det ens skønlitterære hjerte kan begære: magt, kærlighed, intriger, løgne og familiehemmeligheder. Krøniken består af 7 bind, men du kan sagtens læse de enkelte romaner som selvstændige værker. Dog må vi advare dig, det kan være svært at stoppe, når man først har forelsket dig i de enkelte karakterer samt deres udvikling og interne relationer.

Hvis du er fan af Archer, bør du ikke gå glip af hans nyeste serie Warwick-serien, som er fuld af spænding og heltemod, hvor den velskrevne historie forener vilje, kærlighed og retfærdighed i ét.

Rækkefølgen på Jeffrey Archers bøger

Det kan være svært at være 100 % sikker på, hvilke bøger der kommer først, og hvad kronologien i de forskellige bogserier af Lord Jeffrey Archer er. For var en Velbevaret hemmelighed (2017) en del af Clifton-krøniken, eller var det Kane og Abel-serien? Bare rolig! Vi har gjort det overskueligt at få rækkefølgen på Archers bøger på dansk, så du nemt kan finde det efterfølgende bind i den pågældende serie, du har valgt at læse.

 

Rækkefølgen på Clifton-krøniken:

1. Hvor der er vilje (2016)

2. Faderens synder (2017)

3. En velbevaret hemmelighed (2017)

4. Pas på hvad du ønsker dig (2018)

5. Mægtigere end sværdet (2018)

6. Men der kommer en time (2019)

7. Her var en mand (2019)

 

Rækkefølgen på Warwick-serien

1. Øjet der ser (2020)

2. Ved højlys dag (2020)

Hvem er Jeffrey Archer?

Man kan mildest talt sige, at Lord Jeffrey Archer (f. 15. april 1940) har levet et begivenhedsrigt liv og produktivt forfatterskab, hvor han udover sine spændingsromaner har udgivet noveller, dramaer, fængselsdagbøger samt børne- og ungdomsbøger. Fælles for alle af Archers værker er, at de har et medrivende persongalleri og et højdramatisk hændelsesforløb.

Før Archer kastede sig over litteratur, var han faktisk politiker, hvor han var medlem af Underhuset i Storbritannien for det Konservative Parti, og senere hen blev han Næstformand for selv samme parti. I sin politiske karriere han havde flere skandaler bag sig, hvor han i sidste ende fik en dom for mened og måtte afsone et fængselsophold.

Det er bl.a. disse oplevelser, skandaler og politiske intriger, som har gjort hans skildringer i sine værker så realistiske, troværdige og overbevisende, at man næsten ikke kan ligge romanen fra sig igen.