Grydesæt

Skal køkkenskabet opgraderes med nye flotte og funktionelle gryder og pander? Så kunne et af vores grydesæt måske dække dit behov for professionelt køkkengrej. Vi har grydesæt i flere størrelser fra førende brands som OBH og Kløverblad. 

Grydesæt – stort udvalg af komplette grydesæt

Gryder og pander er uundværlige, når der skal tilberedes mad. De fleste behøver som udgangspunkt ikke mere end noget godt og gedigent basisudstyr med f.eks. gryder i to-tre størrelser, en kasserolle og en pande. Smag og behag og ikke mindst behov er dog forskellig. Kigger du dig om i vores udvalg af grydesæt, finder du nemt frem til præcist det antal, som du har brug for. Hvad end du vælger et stort eller mindre sæt, er du altid garanteret høj kvalitet og stor funktionalitet, når du vælger et sæt fra vores alsidige sortiment. 
 

Tre grunde til at vælge et grydesæt

  • Du får et komplet sæt og en serie fra ét mærke
  • Du kan vælge netop det sæt, som dækker dine behov
  • Du har mulighed for at udvide og udskifte med nyt 
     

Hvad skal jeg vælge?

Tag et kig i køkkenskabet og dan dig et godt overblik over hvad, der skal udskiftes, og/eller hvad du vil supplere med. Her følger tre fokuspunkter, som måske kan gøre valget lidt nemmere.

  • Type: Selv om det hedder grydesæt, kan det omfatte såvel gryder, kasseroller og pander. Vi har sæt med både mange og få dele. Husk, at et låg også tæller som en del. Fire dele kan derfor betyde to gryder og to låg - ikke nødvendigvis fire gryder.
  • Materiale: Rustfrit stål, aluminium, kobber eller støbejern? Tjek den beskrivelse og de specifikationer, som vi har udarbejdet om blandt andet materiale for de enkelte grydesæt.
  • Kompatibilitet: Induktions-, gas- eller glaskeramisk komfur? Vi har sæt, der kan anvendes til alle komfurtyper.

Når du har fundet frem til dit nye grydesæt, bestiller du det nemt og hurtigt online på føtex.dk. Det tager blot et par minutter. Husk, at du har ubegrænset returret, når du handler her i shoppen.