Kasseroller

Er du på udkig efter en kasserolle fra et godt kvalitetsmærke, er du kommet til det rette sted. Vi har et bredt udvalg af kasseroller i flere størrelser og materialer fra kendte brands som Jamie Oliver, Kløverblad og Fiskars. 

Kasserolle – en uundværlig del af dit køkkenudstyr

En kasserolle er et must i ethvert køkken. Den passer fremragende til at koge æg i, men også til grød, sauce, og når du vil opvarme en mindre frokost- eller middagsret. Det er i høj grad den beskedne størrelse, som er den lille grydes største kvalitet. Du behøver ikke at have gang i en større gryde og kan derfor spare penge til både el og vand. Herudover er der det tidsmæssige aspekt, og det er naturligvis heller ikke uvæsentligt i en måske til tider travl hverdag. 

Tre grunde til at vælge en kasserolle til madlavningen

  • Den er både praktisk og funktionel
  • Den fås i flere forskellige størrelser og materialer
  • Du sparer penge til el og vand
     

Hvilken kasserolle skal jeg vælge?

Inden du beslutter dig for, hvilken kasserolle du skal købe, er det en god idé at tage et kig i køkkenskabet og på dine gryder og pander. Skal den matche dem i forhold til f.eks. brand og materiale? Her følger tre punkter, som måske kan gøre valget lettere.

  • Kompatibilitet: Induktion, glaskeramisk eller gas? Hvilke komfurtyper skal den bruges til? Vælger du en, der kan anvendes til alle varmekilder, risikerer du ikke at skulle udskifte den, hvis du skifter komfur.
  • Materiale: Rustfrit stål, aluminium, kobber eller støbejern? Du finder mange praktiske og nyttige informationer om blandt andet materiale under beskrivelse og specifikationer for den enkelte model.
  • Størrelse: Hvor stor volumen din nye kasserolle skal have, afhænger først og fremmest af, hvad du skal bruge den til. 1,2 l, 1,5 l eller måske 3,2 l? Vi har et bredt udvalg med mange forskellige volumener.

Køb lille kasserolle på føtex.dk

Når du har set dig om, og fundet frem til din favorit, bestiller du den online på føtex.dk. Det er både nemt og hurtigt. Du har naturligvis som altid, når du handler hos os, ubegrænset returret på din vare.