Michelle Kristensen bøger

Med 10 fysiske bøger, 14 e-bøger og en sundhedsapp bag sig er Michelle Kristensen ikke hvem som helst, når det drejer sig om ernæring, sundhed og varig livsstilomlægning – og hendes bøger finder du selvfølgelig her på føtex.dk. Søger du motivation og konkrete redskaber til en sundere, slankere krop samt bedre velvære? Så læs hendes bøger nedenfor, og kom i gang.

Michelle Kristensens bøger er ikke en quick-fix, men en varig livsstil

Michelle Kristensen har været en fast del af mange danskeres hverdag, da hun blev fast ernæringsekspert på Go’ morgen Danmark i 2013 og stadig er det den dag i dag. Hendes mission er ikke, at folk skal tabe på sig på rekordfart eller ved at tælle kalorier.

Med hendes livsstilsbøger, kogebøger, sundhedsapp og MK Bootcamps guider hun danskerne til en bedre livsstil, som skal give motivation og redskaber i hverdagens kamp mod kiloene og inaktivitet. Det er med andre ord ikke en quick-fix, du får med hendes bøger, men en varig livsstilsændring, der kan føre til en slankere, sundere krop og bedre velvære .

Hendes repertoire af bøger er mange, hvor fællesnævnerne er den sunde krop. Her på siden du finder fx Mission sundmad, Mission sund aftensmad, Ny krop på 4 uger, Gør kål på kærestekilo & singlesul, Mindre mavefedt, mere energi, Mission sund, MK Bootcamp, MK Bootcamp 6:1 samt mange andre livsstilsbøger, der har inspireret folk til en sundere og varig livsstil.

Hvem er Michelle Kristensen?

Michelle Kristensen er født i 1984 og har en bachelor i idræt med supplerende fag fra kandidatuddannelsen på Human Ernæring. Hun lever til daglig som forfatter, iværksætter og foredragsholder indenfor sundhed, motion samt kost og ernæring.

I 2012 startede Kristensen sin første fysiske MK Bootcamp og kører dem stadig i dag med stor succes som online-forløb. Kristensen har udviklet app’en MK Universet, så alle har mulighed for at have deres sundhed med på farten og er til dato en af Danmarks mest velbesøgte sundhedsapps med over 150.000 brugere.