Anna Todd

Dette årtis største sensation i bogverdenen er uden tvivl den armerikanske bestseller-forfatter Anna Todd. Hvis du ikke allerede kender den verdenskendte ”After”-bogserie om teenageren Tessa og hendes forhold til den mystiske Hardin, så er det på høje tid. Bøgerne er skrevet af Anna Todd, der har hentet sin inspiration fra One Direction-universet – og i særdeleshed Harry Styles. Find den populære bogserie og andre udgivelser fra Anne Todd lige her.

Find populære bøger fra Anna Todd her på føtex.dk

Anna Todd er en international forfatter, der har slået igennem inden for ungdomsbog-genren. Hun begyndte med at skrive fanfiction om drengebandet One Direction, og hendes historier om primært Harry Styles blev så populære, at hun fik en bogkontrakt.

Bogkontrakten har resulteret i den verdensomspændende succes-bogserie ”After”, der handler om teenagepigen Tessas liv, før og efter hun møder Hardin. Tessa er en pligtopfyldende pige, men da hun møder den mystiske og tatoverede Hardin, ændrer hendes verden sig for evigt. Hun hvirvles ind i et spind af forelskelse, tvivl, romantik, seksuelle spændinger, håb, skuffelse og den helt store kærlighed. 

Få alle bøgerne fra Anna Todds bogserie: After

Bogseriens britiske bad boy med det alligevel gode hjerte, Hardin, er inspireret af den internationale popstjerne Harry Styles, og fire af seriens andre karakterer er baseret på de øvrige One Direction-medlemmer Liam, Zayn, Louis og Niall. ”After”-bogserien, der også er blevet filmatiseret med stor succes, indeholder følgende fem bøger:

  • ”After 1: Mødet”, der handler om Tessas møde med den mystiske Hardin 

  • ”After 2: Tvivlen”, som udspiller sig omkring Tessas tvivl om forholdet til Hardin 

  • ”After 3: Faldet”, der handler om de skæbnesvangre problemer i Tessas og Hardins forhold 

  • ”After 4: Lykken”, som udspiller sig om, hvorvidt Tessa endelig finder lykken 

  • ”After 5: Begyndelsen”, der er fortalt af Hardin selv med indspark fra hans venner

Du kan finde alle After-bøgerne her på føtex.dk og få spændende stunder, der handler om den store forelskelse og alle de problemer, der følger med.

Har du en teenager i huset, eller synes du bare, at det er underholdende at læse om ungdommens forelskelser, kan du finde et bredt udvalg af ungdomsbøger på føtex.dk. Her er noget for alle – fra de helt jordnære til de mere overnaturlige.