2i1 & Touch

Kombinér den elegante touch-funktionalitet fra tablets med de mange muligheder fra bærbare computere med en PC-tablet. Her på siden kan du få fingrene i en smart og praktisk mellemting mellem en tablet og PC fra blandt andet Lenovo og IdeaPad, der giver dig endnu mere fleksibilitet.

PC-tablet: en enestående 2-i-1 computer tablet

Kan du ikke beslutte dig for, om du foretrækker en tablet eller en bærbar PC? Hvor nøjes med det ene af de to alternativer, når du kan få dem begge i én og samme enhed? En PC-tablet er en smart hybrid-computer, der på elegant vis formår at kombinere fleksibiliteten fra tablets med den højere effektivitet fra bærbare computere

Det giver dig en løsning, som du kan bruge i mange forskellige forbindelser og til en lang række formål, hvad end du er på farten eller arbejder hjemme. Med en computer tablet får du blandt andet:

  • En praktisk computer med touch-funktionalitet, som du kan interagere med på flere måder
  • En PC i elegant design og med lav vægt, som du nemt kan tage med dig rundt
  • Passer til flere forskellige brugsscenarier, hvad end du skal ordne normalt kontorarbejde eller udfolde dine kreative færdigheder
     

Vil du derfor slippe for at skulle slæbe rundt på eller investere i både en bærbar PC og tablet, er en PC-tablet et oplagt alternativ. 

Hvilke computer tablet passer til dig?

Hvilken PC-tablet, der er bedst, afhænger af, hvilke behov i forhold til ydeevne og funktionalitet du har, samt hvilke primære formål den er tiltænkt. I forbindelse med ydeevne bør du tjekke, hvilken processor (CPU) der er inkluderet. Jo bedre denne er, desto hurtigere og bedre kan den klare selv mere krævende opgaver. 

Dertil kan det være relevant at kigge på, hvilken intern harddisk den givne tabletcomputer har, da det udgør hukommelsen. Har du derfor brug for en del lagringsplads, overvej en PC-tablet med en harddisk med flere Gigabyte (GB). Ligeledes kan du tage stilling til, hvilken skærmstørrelse du har brug for.