Stationære computere

Her på føtex.dk finder du et stort udvalg af stationære computere, som du kan bruge på dit hjemmekontor. Stationære computere har en stor skærm, der er rar at se på, samtidig med at den har en stor hukommelse. Se udvalget herunder.

Stationær computer - perfekt til hjemmet

Er du ved at indrette et kontor, en spilleplads eller bare en almindelig computerplads derhjemme, er det oplagt for dig, at du vælger en stationær computer. I det tilfælde kan du selv vælge, hvor stor en skærm, du gerne vil have, og hvor meget hukommelse computeren skal have. Dermed kan du vælge en type, der passer til dine behov.

 

Tre grunde til at vælge en computer, der er stationær:

  • Stor hukommelse
  • Mulighed for at vælge skærmstørrelse
  • Noget for enhver smag og prisklasse

 

Vil du indrette en computerplads i hjemmet, hvor du fast har en computer stående, bør du vælge en stationær computer. Den er rar at bruge, lige meget hvad du skal bruge den til, da den har en stor skærm og en stor hukommelse. Du kan finde computere, som du kan bruge til at arbejde hjemme eller blot almindelige opgaver som at tjekke mail og netbank. Er du mere til at spille computer, kan du se udvalget af stationære gamer PC.

 

Sådan vælger du den rette stationære computer

Når du skal vælge en stationær computer, er det først og fremmest vigtigt, at du ser på, hvad den skal bruges til. Det vil hjælpe dig til at vælge den rette.

  • Skærmopløsning: Hvis du skal bruge til den til at redigere fotos, lave grafik på eller spille spil på din computer, har du brug for en god skærmopløsning. Det er med til at sikre dig den bedste oplevelse. Skal du bare bruge computeren til almindelige opgaver som email og netbank, er skærmopløsningen mindre vigtig.
  • Hukommelse: Det er vigtigt, at din computer har en stor hukommelse, hvis du skal gemme meget på den. Det kan være fotos, spil og grafisk arbejde. Almindelige filer kræver ikke en stor hukommelse.

 

Begreber, du skal være opmærksom på, når du køber computer

  • Processoren: virker som en slags motor i din computer. Jo større og sværere noget er at indlæse, des flere krav stiller det til den.
  • Grafikkort: Er afgørende for, hvordan billedet på din skærm bliver. Skal du spille spil, redigere fotos eller lignende, har du brug for et godt grafikkort.
  • Harddisk: Der, hvor du gemmer dine dokumenter, billeder, spil mm.
  • SSD disk: Også der, hvor du gemmer. Det er hurtigere at åbne gemt materiale fra SSD disk frem for en harddisk. Leder du også efter en bærbar computer, kan du se vores udvalg her