TV Serier

Vil du gerne gense din yndlingsserie hjemme i stuen? Måske leder du efter en film, du ikke har set endnu? Begge dele hjælper vi dig med. På føtex.dk får du nemlig et stort udvalg af populære TV-serier og DVD-serier. Vi har også masser af film for både voksne og små. Så find TV-serien eller filmen, der passer til dig.

Nyd en god TV-serie eller DVD-serie

Kender du det, når du har set en god film i fjernsynet og bare vil have mere? Så bliver du glad for vores TV- og DVD-serier. De byder nemlig på en masse populære dramaserier, krimier og andre gode genrer, som varer flere sæsoner. Du får altså mange timers fortællinger, historier og fængende karakterer, der holder dig klinet til skærmen.

Ofte bliver en sæson af en TV-serie produceret i ti eller flere afsnit, men du kan også se en miniserie på for eksempel tre eller seks afsnit. Vi tilbyder naturligvis både de korte og lange versioner. Du har derfor god mulighed for at begynde på en serie, der passer til den mængde tid, du har og gider at bruge.

Desuden har vi spændende TV-serier fra både Danmark og udlandet. Måske vil du gerne gense en gammel julekalender? Eller hvad med den der nervepirrende krimi? Vi har naturligvis også romantik og sjove historier for børn. Kig derfor vores udvalg igennem, og bestil den TV-serie, som du kan lide.

Vi har også masser af populære film

Foruden serier finder du en masse DVD-film, der strækker sig fra tåkrummende komedier til medrivende action og ikoniske science fiction-film. Vi opdaterer udvalget løbende, så du hurtigst muligt får mulighed for at se filmen, efter den har været i biografen.

Samtidig slipper du for at betale for et abonnement på en streamingtjeneste blot for at se en film eller to. Køber du på føtex.dk, har du nemlig altid din yndlingsfilm liggende – klar til at blive set på en hyggelig aften med venner eller familie.

Så er du på udkig efter en solid actionfilm? Måske er du i humør til en uhyggelig historie med zombier? Eller er du mere til en anmelderrost Oscar-vinder? Det hele og mere finder du på føtex.dk.