Streaming

Tilslut et streaming-apparat til dit TV og du er klar til at streame film og serier fra din smartphone, tablet eller computer. Google Chromecast eller Apple TV kan streame fra alle de kendte apps som DR TV, TV2 Play, Netflix, HBO og mange flere. Se vores udvalg herunder.

Streaming af tv via smartphones og tablets

En Chromecast eller et Apple TV er en lille enhed, du sætter i dit fjernsyns HDMI-indgang og tilslutter strøm fra f.eks. et USB-stik. Efter en let opsætning og konfigurering kan du begynde at streame fra de kendte streamingtjenester og nyde film og serier direkte på tv-skærmen.
 

Tre grunde til at vælge et streamingapparat:

  • Del dine billeder, lyd og film fra apps på mobilen, og se det hele på hjemmets store tv-skærm.
  • Kan benyttes af hele familien, og du kan let tage den med til f.eks. sommerhuset.
  • Opsætningen er let, og løsningen er en nem og billig mulighed for streaming.


Streaming via en Chromecast eller et Apple TV er en let løsning til at streame film og tv-udsendelser fra din iPhone, iPad, Android-enhed og tilmed fra din PC og Mac-computer. 

Den app du vil streame fra, skal være installeret på f.eks. din smartphone, og et enkelt tryk på en knap sender billedet fra din telefon op på din fjernsynsskærm. 

Hvis du har mere end et tv, kan du flytte dit Chromecast fra det ene tv til det andet, eller alternativt kan du købe en ekstra Chromecast og tilslutte til hvert tv. Chromecast streamer via din trådløse internetforbindelse og kræver derfor Wi-Fi for at fungere.
 

Hvilken Chromecast skal jeg vælge?

Google Chromecast findes i flere udgaver. Den største forskel er den opløsning som enheden kan vise tv-udsendelserne i. Her har du mulighed for at vælge op til 4K opløsning. 

Hvis du kun har brug for at streame musik, kan du vælge en model, der kan tilsluttes din højtaler, så du kan streame musik fra Spotify, Google Play Music og tilsvarende musiktjenester. 

Klik ind og se yderligere beskrivelser på de enkelte Chromecasts her på føtex.dk, eller se alle vores produkter til streaming her.