Ultra HD & 4K TV

Selv de mindste detaljer vækkes til live med billeder i Ultra HD. Med en opløsning, der er fire gange højere end almindelig Full HD, er du garanteret livagtige billeder, når du tænder for dit Ultra HD TV og afspiller dit yndlingsindhold. Se udvalget herunder. 

Ultra HD TV – Væk selv de mindste detaljer til live

UHD Dimming og HDR vækker hidtil usynlige detaljer til live i storformat, når du tænder for dit UHD tv. Forvandl din stue til en hjemmebiograf med fantastiske billeder i 4K UHD – aldrig har tv været så virkelighedstro.
 

Tre grunde til at vælge et Ultra HD tv:

  • 4 gange så høj opløsning som almindelig Full HD
  • HDR fremhæver hidtil usynlige detaljer
  • Knivskarpe billeder med naturlig farvegengivelse

 

Vil du have fuldt udbytte af dit tv’s kapacitet og knivskarpe detaljer, når Champignons League og storslåede Hollywood-film ruller over skærmen? Så skal du købe et UHD tv! Den utrolige billedkvalitet i 4K UHD garanterer dig en fantastisk fjernsynsoplevelse med hidtil usynlige detaljer serveret på et sølvfad.

Køber du et Smart tv i UHD får du adgang til alle dine streamingstjenester, internet og dit yndlingsindhold fra din mobil. Lad det lækre design og de mange funktioner komme til deres ret med billeder i topkvalitet. 

 

Hvilket Ultra HD TV skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for, at dit næste tv skal være i 4K UHD, handler det blot om at finde mærket, modellen og størrelsen, der passer til dine behov. Inden du vælger det første og bedste UHD TV, kan det derfor være en god idé at tænke over, hvordan du plejer at se fjernsyn.

Vil du f.eks. have adgang til alverdens film, apps og spil i fantastisk opløsning eller blot zappe fra en favoritkanal til en anden? Og hvor langt sidder du normalt fra skærmen?

Gå på opdagelse i vores store udvalg af UHD tv fra kendte mærker, såsom SamsungSony, og Philips – der vil uden tvivl være et tv i Ultra HD, der lever op til alle dine behov og gode smag.

Inden du klikker dit nye tv hjem, kan det samtidig være en god idé at tjekke afstanden fra tv til sofa – og om det er nødvendigt at købe et tv-ophæng til fladskærmen. Jo højere opløsning, jo større en skærm kan du købe uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

 

Køb dit UHD tv på føtex.dk

Er du vild efter livagtige detaljer og naturtro farver, mangler du blot at vælge, hvilket UHD tv, du vil købe.